Mi erről a véleményetek?
Nagyon el tudok lenni egyedül. Szeretem a társaságot, imádom az embereket, de szerintem ez azért van mert imádok "magammal lenni" is. Tehát mondjuk nem akarok egy szombaton otthon dögleni akkor fogom magam elmegyek a plázába, ami 40-50 percnyi BKV-ra van, imádok BKV-zni, kibámulni az ablakon, nézni az embereket, stb. Aztán mondjuk minden kedvenc ruhaboltomba benézek, esetleg veszek is magamnak több ruhát, eszek egy almáspitét, egy sültkrumplit, vagy egy subway-szendvicset, aztán nézelődök a könyvesvoltban, a papírboltban, aztán beülök a moziba, veszek kukoricát, stb. Majd szépen felöltözök hazamegyek.
Amúgy 1. azért csinálom ezt, mert élvezem ezeket a tevékenységeket, 2. hogy ne unatkozzak, 3. mert biztos olyan érzésem lesz tőle, hogy "na én nem döglök otthon", hanem hogy "mennyi helyen voltam már ma"--> ergo milyen fontos/népszerű/elfoglalt ember vagyok..
persze mindezt odafigyeléssel teszem, megfigyelem az embereket, elmélkedek... hétvégén itthon van anyukám és utálok úgy itthon lenni, hogy ő is itthon van, ha egyedül vagyok, akkor itthon is elvagyok.
amúgy vannak barátnőim, az osztályban mondhatom magam népszerűnek, velük is járok ide-oda, de így egyedül is.
14L
Teljesen oké!
Irigyellek amúgy, én nem mernék egyedül moziba menni, kínosan érezném magam, hogy nincs senki, aki velem jött volna. Biztos azt gondolnák rólam, hogy milyen lúzer, egy barátja sincs.
De irigyellek:) érdekes dolog ez:D
Én pont az ellentéted vagyok:D egyedül nem szeretek lenne, félek a magánytól:) szeretek beszélni:) de héven én is szeretek zenét hallgatni,kinézni az ablakon és megfigyelni az embereket és közben gondolkodni:)
Én is szoktam ezt csinálni péntekenként, mert akkor találkozom a barátommal és oda-vissza úton egyedül vagyok ami így 1.5 óra utazást jelent..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!