14-15 éves lányok, hogy néz ki egy hétvégi napotok?
Úristen. Én itthon ülök, gépezek, zenét hallgatok, esetleg kutyát sétáltatok, vagy álmodozom arról, aki szeretek. :D
Az utóbbi általában mindig meg van. Ja, tanulni is szoktam amúgy, de ritkán tudok figyelni. :)
( Szombat )
Reggel felkel 8 fele maximum mert a 3 kistestvére nem hagyják aludni :-)
Fogat mos, felöltözik , eszik, rendet rak, babázik ( tesóival) tanul, átjön a barátja , du. hazamegy , este átjön a barátnője , babáznak, esznek isznak , zenét hallgatnak, táncolnak, énekelnek , sminkelnek ... majd fél 1 fele elcsitulnak :-) ( ez az alvás jele lehet.. :-))
Ez pl. a tegnapi napja volt.
35.N
15 éves a lányom
reggel mikor hogy kelek általában 8-9 fele.
1 óra tvzés, utána kaja felöltözök smink stb. (ilyesmik)
11-re elkészülök utána is tv
délben kaja utána 3-ig álatlában gép
utána goo szánkózni 5-ig utána barátnőmmel talizok 8-ig
utána hazamegyek 11-ig facebook álatlában
utána fürdés pizsi tv-zek éjfélkor alváááás ;))
kicsit szétszort a napom.xddd
Felkelek 9-10 körül.
Felöltözök, reggelizek, kezdek valamit a hajammal...
Olvasok, gépezek, tv-t nézek, esetleg ha jobb idő van sétálok egy nagyot a kutyámmal.
ebéd
tanulok (de csak vasárnap)
Ha szombat van elmegyek a barátnőimmel valahova, múlt héten például forrócsokizni voltunk. Ezen a héten pedig iskola bál volt :) Úgyhogy egész nap arra készültem.
Felkelek 9 fele.
Reggelizek, átöltözöm.
Ebédig olvasok, irogatok, zenéthallgatokl vagy csak fekszem és gondolkozom.
Ebédelek.
Elmegyek valahova a barátnőimmel, vagy filmet nézek, zenélek, netezek, tévézek, a tesómmal játszom vagy tanulok.
7 fele vacsizom, beülök egy kád vízbe és hajatmosom.
Utána olvasok, vagy nézem a tévét.
Szombat:
7-fél nyolc körül felkelek,reggelizek,hajat mosok,tanulok ebédig,délután leginkább olvasok,barátnőzök,babázok(van két unokatesóm)
Vasárnap:
7-fél nyolc körül felkelek,reggelizek,olvasok,felöltözök,9-re elmegyek szentmisére,utána segítek édesanyámnak ebédet főzni.
De koránkelő itt mindenki. :DD
Én felébredek olyan 9-10 körül, reggelizek, utána még jó sokáig fekszek az ágyban és tv-zek, vagy csak simán pihenek.
Felöltözök gépezek. Délután/este elmegyek valahova az egyik barátnőmmel, vagy elmegyünk bulizni, és akkor valamikor hajnali 3-4 fele hazavágódok.
Vasárnap szintén sokáig alszok. Gépezek, kutyázok, tanulok egy keveset.
nemsokára 15L
Szombat: Felkelek 4:30-kor, felöltözök megfejem a bocikat, kiganézok a disznó alól adok enni nekik meg a csirkéknek. Édesapámnak készítek enni és öntöl neki egy kupa bort. Reggelizek. Aztán édesanyámnak segítek, takarìtok, mosok, mosogatok, ebédet főzök, kistesóm tisztábateszem ha kell. Megetetem megint 12 körül a disznókat aztán nagymamámnál megyek takarítani. Mire visszaérek kész az ebéd megterítek megvárjuk édesapám imádkozunk aztán ebédelünk. Ezután elmosogatok. Ha mindent ügyesen csináltam ilyenkor van 1-2 óra szabadidőm pihenni. Aztán amiket délelőt nem csináltam meg azokat befejezem. Nyáron kiskertet rendbee teszem, télen a havat ellapátolom. Este vacsiig tanulás, és utána is, ha kész vagyok 18ig gépezhetek utána fürdetem kistesókat és 19-kor fekszek le aludni. Nos ilyen egy nyugis hétvégi nap :D
Képzeljétek el mi van ha vendég jön vagy disznóvágás van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!