Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen volt nektek az első...

Milyen volt nektek az első középiskolai napotok?

Figyelt kérdés
Szeptemberben megyek 9.-be.És hát elégé félek, hogy milyen lesz az új osztályom.Azért könnyen barátkozok.
2011. jún. 27. 21:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Én nyolcosztályosba jártam, arra nem is emlékszem, de 10.-ben váltottam sulit. Jó volt, mert volt még egy csaj, aki akkor jött, és mivel egyikünk sem ismert senkit, így jobb híján elkezdtünk beszélgetni, aztán legjobb barátnők lettünk :)
2011. jún. 27. 22:00
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Rossz, nagyon féltem.

De elment elég gyorsan.

2011. jún. 27. 22:01
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
az 1 naptól nem kell félni akkor nincs semmi, beülsz meghallgatod amit a tanár mond és haza mész ennyi, a következő napok a húzósak, mert akkor elég szar ha csak úgy magadba vagy:S de akkor meg úgy is minden órán bemutatkoztok, figyelj és ha valakinek azonos az érdeklődési köre vagy valami akkor kezdj el beszélni vele.
2011. jún. 27. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Ofő egyből megutált, mert véletlenül az orrára csaptam az ajtót:/
2011. jún. 27. 22:46
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Az első nap jó volt,a második nap nagyon rossz,a harmadik nap nem is tudomxD

Aztán most második félévben minden nap jó volt:DD megfogod szokni te is:D

2011. jún. 27. 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
nekem nagyon jó volt,már első nap barátokra találtam :)
2011. jún. 28. 11:14
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Ugyan olyan mint az összes többi nap mindaddig amíg nem lettem magántanuló.

Egy szóval: rémes.

2011. jún. 28. 14:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Nyolcosztályosba járok, csak nyolcadikos leszek, de első napom kábé így nézett ki: bementünk, elfoglaltunk egy padot akkori barátnőmmel, ofő magyarázott egy csomó mindent, némi lelkifröccs az illemtudatról, többi órán is megismertük a tanárokat, bemutatkoztunk egymásnak, beszélgettem a környékemen ülőkkel, ennyi.:D Semmi különös, a többi később dől el.
2011. jún. 28. 14:29
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
nagyon ideges voltam,senkit sem ismertem, de később jobb lett kialakultak az ellenségek és barátok ;) 15/L
2011. jún. 28. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:

Már nem azért,de nem erre van a gólyatábor,hogy megismerkedjetek?:D

Én nem parázom,gólyatáborban úgyis kialakul,hogy kikkel leszek jóban és kikkel nem:D

2011. jún. 29. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!