Milyen volt nektek az első középiskolai napotok?
Figyelt kérdés
Szeptemberben megyek 9.-be.És hát elégé félek, hogy milyen lesz az új osztályom.Azért könnyen barátkozok.2011. jún. 27. 21:53
11/15 A kérdező kommentje:
utolsó!
Nekünk lehet, hogy nem lesz gólyatábor.
2011. jún. 29. 12:36
12/15 anonim válasza:
Én ismertem egy lányt kb két évvel előtte, nyáron találkozunk, mikor abba a városkába mentem ahol ő lakik. Amúgy nekünk mikor valaki megkapta a névsort, akkor lettek szervezve találkozások, bowligozni voltunk, stb.. Plusz nekem szerencsém volt, a születésem óta ismert legjobb barátnőm egy évvel felettem jár, plusz az ő otársaival is jóba voltam nagyjából..:) Nekem nagyon jó volt, tök érdekes volt hogy minden új.. Szerencsére könnyen barátkozom, meg már előtte kialakultak a klikkek.. Most már kevésbé fantasztikus, bár szeretem a sulit, de pár embert szivesebben kerülök el messziről:) Jó lesz, ne aggódj!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. jún. 29. 22:02
14/15 anonim válasza:
Nem volt semmi különös,mert a fél osztályt ismertem.
15/15 anonim válasza:
Ne várj sokat, elég gáz, hogy megszoktad az eddigi társaságot és mindenki ismeretlen... vissza fogod sírni a régi osztálytársakat... de fel a fejjel!
Ez csak pár nap lesz, aztán meglátod, simán lehet jobb is, mint az előtte levő időszak. Nekem pl sokkal jobb lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!