Leírjátok hogy telik egy napotok?
Kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok ilyen unalmas??Pénteki napot írjatok
Én is leírom:
Felkelek,elmegyek wc-re,megmosakszom,fogat mosok
Felöltözök ,bepakolok
Lemegyek a fürdőbe, megcsinálom a sminkem,hajam
elindulok suliba
apukámmal találkozom a boltnál,bemegyünk veszünk inni,kaját
Felvisz suliba
suli után elmegyek kajálni az ebédlőbe,hazajövök,
Leeülök gépezni,elmegyek boltba,feljön a barátnőm,megcsináljuk egymás haját,sminkezünk.
Aztán csatlakozik egy másik barátnő is,felöltözünk,este kimegyünk bulizni,8óra fele,éjjfélre hazajövök,tv-zek eszek,alszom
Kérem normálisan válaszoljatok
15/L
7:00kor kelek jobb esetben,ha reggel nem kell semmitse átolvasnom sulira.
7.05re kb kimászok az ágybol.majd elmek wcre,néha kajolok készülődés közben,esetleg tv,néha gépezek.
ált már 7.20kor elindulok,de kb 10 perc amég gyalog beérek suliba. Ott elvunk 8ig...
Majd végzek olyan fél 12kor (ugyanis 4 órám van (hála a jo égnek:) ) )
Majd hazajövök tv,kicsi piha.
Akkor általában elmegyek sétálni,szinte minden péntekre kitalálok magamnak valamit. Bár most lehet ,hogy olvasónaplót kell csinálnom,de ahogy ismerem magam el fog maradni... :D
Este meg gépezek,és amig nemtok aludni tv :)
Bár nem olyan részletes,de remélem megfelel :))
6:40-kor felkelek,elmegyek zuhanyozni,felöltözöm,fogat mosok,megcsinálom a hajam stb. és 7:45-kor elindulok a suliba,kb 10 perc busszal amíg odaérek. 12:50-kor vége a sulinak mert pénteken szerencsére csak 5 órám van :D hazamegyek,ledobom a cuccom,ebédelek,általában elmegyek a barátnőmmel sétálni,nézelődni a városban majd hazajövök,leülök gépezni,tv-t nézek és ha álmos leszek lefekszem aludni :)
16/l
-felkelek,wc,mosdás-fogmosás
-felöltözök gyorsan elkészülök és indulok buszmegállóba
-beérek 8-ig szórakozunk stb..
-gyors elmennek az órák megyek a buszmegbe
-hazajövök,kajolok,leülök gépezni,kitalálok valami szórakozást.kimegyek udvarra,olvasok vagy tovább gépezek mert sajnos nem a közelünkbe vannak a barátaim.
06:30-40 : fölébredek és felkelek
06:40-45: reggelizek
06:45-7:00 : felöltözök, fogatmosok, megmosdok, gyors smink, és aztán 7kor [vagy maximum 7:10kor] elindulok suliba
Bemegyek a barátnőmhöz, aki szomszédom, és együtt megyünk suliba.
07:25 körül már bent vagyunk a suliban, 07:30kor kezdődik az első órám, pénteken 7 óránk van, ami 13:20ig tart, akkor hazajövök, kb 13:40re vagyok itthon.
Leülök gépezni max 1 órára, után elmegyek zeneiskolába, kb 16:45-17:00ig vagyok ott [zongora, szolfézs], aztán jövök haza és pihenek, vagy elmegyek valahova. :)
14/L
6:45 kor felkele , wc , megmosdok, vissza a szobaba, feloltoozok, ki megyek ak onyhaba csinalok magamnak kajat, eszek, fogat mososk, megcsinalom a hajam, kis smink , aztan fel cipo kabat, 7:30 kor kimjegyek, vagy busszal vagy biciklivel megyek suliba, 14:00 ig suli, aztan hazajovok, eszek lustalkodok, gepepzek, farmozok, delutan lehet megyek baratokhoz , haverokhoz, jarkalunk, hulyeskedunk, vagy maradok itthon ha kell valalmit segiteni , csinalni, este gepepzek, tv zek
kivetelesen ma mindjart megyek sutni lekvaros , meg csokikremes palacsintat nyami
felkelek 7:20-kor
felöltözök,elmegyek wc-re
eszek zabpelyhet
fogat mosok
elindulok suliba (8:00-kor)
buszmegálló a busz kb 8.10-kor jön
bemegyek a suliba
8.45-kor csengetnek majd 9:00kor első óra
2.óra után megyek reggelizni
4.óra után ebéd vagy könyvtár
ezután hazamegyek
átöltözök az egyenruhából kényelmesbe
gépezek
eszek
lemegyek futni
lezihanyozok/fürdök
gépezek
alszok
ha délelöttös vagyok reggel 5:45-1:45ig dolgozok
ha délutános 1:45-9:45ig dolgozok
ha éjszakás 9:45-5:45ig dolgozok.
az a sz.pás ha 16órázok. a maradék időmben füvet szívok, tvzek gépezek, vagy felmegyek az egyik nőmhöz és megb.szom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!