Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Leírjátok hogy telik egy napotok?

Leírjátok hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok ilyen unalmas??Pénteki napot írjatok

Én is leírom:

Felkelek,elmegyek wc-re,megmosakszom,fogat mosok

Felöltözök ,bepakolok

Lemegyek a fürdőbe, megcsinálom a sminkem,hajam

elindulok suliba

apukámmal találkozom a boltnál,bemegyünk veszünk inni,kaját

Felvisz suliba

suli után elmegyek kajálni az ebédlőbe,hazajövök,

Leeülök gépezni,elmegyek boltba,feljön a barátnőm,megcsináljuk egymás haját,sminkezünk.

Aztán csatlakozik egy másik barátnő is,felöltözünk,este kimegyünk bulizni,8óra fele,éjjfélre hazajövök,tv-zek eszek,alszom

Kérem normálisan válaszoljatok

15/L

2011. ápr. 8. 13:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
70%

"ha délelöttös vagyok reggel 5:45-1:45ig dolgozok

ha délutános 1:45-9:45ig dolgozok

ha éjszakás 9:45-5:45ig dolgozok.

az a sz.pás ha 16órázok. a maradék időmben füvet szívok, tvzek gépezek, vagy felmegyek az egyik nőmhöz és megb.szom"

miért lettem lepontozva? nekem így telik egy napom.

2011. máj. 2. 14:31
 22/24 katherine^^ válasza:

Hétköznap:

6:50-kor kelek

7:00-re kb kimászok az ágyból :D

7:10-kor elkezdek készülődni, felöltözés, fürdő, wc stb... (+ kutyusommal séta)

7:40-kor elindulok suliba

13:35-ig ott vok

13:40-re hazaérek 2-ig vagy 3ig tanulok (attól függ van-e szóbeli)

utána gépezek, olvasok, tvzek, ha valamire megkérnek (bolt vagy ilyesmi) elmegyek :D meg még elszoktam vinni ide-oda a kutyámat délután

21:00 körül utolsó kutyus séta

21:20-tól 21:50-ig kb fürdök, bepakolok ilyenek :D

és 22:50-23:00 megyek aludni^^ :D

hétvége:

10 körül felkelek és 11-ig tvzek :D

a kutyámmal foglalkozok még délelőtt, délután meg barátnőimmel vagyok vagy filmet nézek, netezek, tvzek, vásárolgatok. éjfél körül meg lefekszek aludni :D

2011. máj. 2. 14:40
 23/24 anonim ***** válasza:

3/4 5kor kelek fel, de még lustálkodok egy kicsit. Utána kimegyek fogat mosni és kávét vagy teát főzök, megreggelizek.

Utána kivasalom a hajam és sminkelek, közben sorozatokat nézek, vagy zenecsatornát, majd negyed 7kor kimegyek a buszmegállóba.

7 körül beérek a városba, ahol tanulok, felszállok egy másik buszra, ami elvisz majdnem a sulimig. Beszélgetek barátnőimmel, esetleg veszek egy capuccinót vagy valami kaját a Fornettibe. Elszívok egy cigit.

8kor kezdődik az érettségi. Bénázok.

Ha végzek, elmegyünk a barátnőmmel a buszmegbe, amíg várjuk a buszt, beszélgetünk meg cigizünk. Lehet, hogy találkozok a barátommal, akkor együtt megyünk haza, mert minden hétvégét nálam tölt.

Általában a 2 órási busszal megyünk vagy a fél 4-essel. Otthon sütit sütünk, és megnézünk egy filmet (a többit nem mondom>.<)

Mivel korán kelek, ezért általában már 10 körül hulla vagyok és elalszok.

2011. máj. 2. 19:17
 24/24 anonim ***** válasza:

nekem is így kb. ahogy sokan írtátok unalmas időmben gépezek-játszok

ki kéne valami mást találni A NETEZÉS HELYET

DE MIT CSINÁLJAK VALAMI JÓT?

2011. máj. 3. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!