Leírjátok hogy telik egy napotok?
Kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok ilyen unalmas??Pénteki napot írjatok
Én is leírom:
Felkelek,elmegyek wc-re,megmosakszom,fogat mosok
Felöltözök ,bepakolok
Lemegyek a fürdőbe, megcsinálom a sminkem,hajam
elindulok suliba
apukámmal találkozom a boltnál,bemegyünk veszünk inni,kaját
Felvisz suliba
suli után elmegyek kajálni az ebédlőbe,hazajövök,
Leeülök gépezni,elmegyek boltba,feljön a barátnőm,megcsináljuk egymás haját,sminkezünk.
Aztán csatlakozik egy másik barátnő is,felöltözünk,este kimegyünk bulizni,8óra fele,éjjfélre hazajövök,tv-zek eszek,alszom
Kérem normálisan válaszoljatok
15/L
"ha délelöttös vagyok reggel 5:45-1:45ig dolgozok
ha délutános 1:45-9:45ig dolgozok
ha éjszakás 9:45-5:45ig dolgozok.
az a sz.pás ha 16órázok. a maradék időmben füvet szívok, tvzek gépezek, vagy felmegyek az egyik nőmhöz és megb.szom"
miért lettem lepontozva? nekem így telik egy napom.
Hétköznap:
6:50-kor kelek
7:00-re kb kimászok az ágyból :D
7:10-kor elkezdek készülődni, felöltözés, fürdő, wc stb... (+ kutyusommal séta)
7:40-kor elindulok suliba
13:35-ig ott vok
13:40-re hazaérek 2-ig vagy 3ig tanulok (attól függ van-e szóbeli)
utána gépezek, olvasok, tvzek, ha valamire megkérnek (bolt vagy ilyesmi) elmegyek :D meg még elszoktam vinni ide-oda a kutyámat délután
21:00 körül utolsó kutyus séta
21:20-tól 21:50-ig kb fürdök, bepakolok ilyenek :D
és 22:50-23:00 megyek aludni^^ :D
hétvége:
10 körül felkelek és 11-ig tvzek :D
a kutyámmal foglalkozok még délelőtt, délután meg barátnőimmel vagyok vagy filmet nézek, netezek, tvzek, vásárolgatok. éjfél körül meg lefekszek aludni :D
3/4 5kor kelek fel, de még lustálkodok egy kicsit. Utána kimegyek fogat mosni és kávét vagy teát főzök, megreggelizek.
Utána kivasalom a hajam és sminkelek, közben sorozatokat nézek, vagy zenecsatornát, majd negyed 7kor kimegyek a buszmegállóba.
7 körül beérek a városba, ahol tanulok, felszállok egy másik buszra, ami elvisz majdnem a sulimig. Beszélgetek barátnőimmel, esetleg veszek egy capuccinót vagy valami kaját a Fornettibe. Elszívok egy cigit.
8kor kezdődik az érettségi. Bénázok.
Ha végzek, elmegyünk a barátnőmmel a buszmegbe, amíg várjuk a buszt, beszélgetünk meg cigizünk. Lehet, hogy találkozok a barátommal, akkor együtt megyünk haza, mert minden hétvégét nálam tölt.
Általában a 2 órási busszal megyünk vagy a fél 4-essel. Otthon sütit sütünk, és megnézünk egy filmet (a többit nem mondom>.<)
Mivel korán kelek, ezért általában már 10 körül hulla vagyok és elalszok.
nekem is így kb. ahogy sokan írtátok unalmas időmben gépezek-játszok
ki kéne valami mást találni A NETEZÉS HELYET
DE MIT CSINÁLJAK VALAMI JÓT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!