Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel vegyem rá anyut h a...

Mivel vegyem rá anyut h a hétvégi bulihoz több pénzt adjon?

Figyelt kérdés

ma volt a szülinapom. hétvégén ünneplünk barátokkal és szeretnék kicsit többet inni mint szoktam. mégiscsak egyszer vagy egy évben szülinapom de anyu nagyon ellenzi a piálást tehát ezt nem mondhatom neki. de mégis kicsivel akkor is többet akarok inni. persze tök részeg nem akarok lenni mert az undorító de akkor is.

16/L

2010. márc. 24. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmivel fogod rávenni max. ha hazudsz valami hatalmasat amivel meg lebuksz és nagy cirkusz lesz belőle.
2010. márc. 24. 20:38
 2/10 A kérdező kommentje:
nem akarok hazudni neki. mert ha kiderülne akkor nem bízna bennem. az meg nem vezetne sehova
2010. márc. 24. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Spórolj a hétköznapi pénzeden! Jobb nem jutott eszembe.
2010. márc. 24. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Esetleg ha még nem késő kérj pénzt szülinapodra, és költsd azt, jobb nekem sem jut eszembe... ha azt mondod, hogy kicsit jobban ki szeretnél rúgni a hámból, akkor úgy is le fogja vágni belőle, hogy piálni szeretnél belőle, szóval szerintem, ha nem akarod elmondani neki, és hazudni sem (amit én is ellenzek), akkor nincs mit tenni. Amúgy mi ezt könnyen megoldottuk, minden évben tartunk egy "rúgj be 400 ft-ból" estét... ebbe belefér egy egy üveg bor, néha egy üveg kólára is összedobunk mellé, és ez bőven elég ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, sőőőt... Ha pl bulizni mentek, akkor szerezzetek piát előtte valami olcsóbb helyen, igyátok meg, aztán menjetek bulizni.
2010. márc. 24. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
12%
Kicsirigó! Maradj otthon, és SIMS-ezzél! Kicsi vagy Te még az éjszakához!
2010. márc. 25. 17:35
 6/10 A kérdező kommentje:

semmi közöd hozzá h ÉN mit csinálok. akkor bulizok amikor akarok. belepofázást nem kértem. ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor minek írsz? hülyeségre nem vagyok kiváncsi.!

többieknek köszönöm.

2010. márc. 25. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes, tudtommal 18 éven aluliakat alkohollal tilos kiszolgálni, de ha ettől tudod csak jól érezni magad hogy bepiálsz, hát akkor old meg magad, mert hogy ezt értelmes ember nem fogja pénzügyileg támogatni, főleg a szüleid nem, sőt a helyükbe többet lehet annyit se adnék amennyit eddig. Egyébként meg, talán mond azt koktélozni szeretnél és az többe kerül. Mellesleg jobban tennéd ha 16 évesen még nem az agysejteid pusztítása lenne a fő célkitűzés.
2010. márc. 25. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt hittem ezt már minden rutinos partyarc tudja, hogy a buli ELŐTT kell bepiálni a KÖZÉRTBŐL olcsón és utána menni a buliba.
2010. márc. 26. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
vegyél egy vodkát, 700ért, plusz egy literes üdítőt 300ért és 1000erből megúszod:)
2010. márc. 26. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Milyen jó, hogy nem most vagyok fiatal!

Én soha nem költöttem piára. Az a pasik dolga volt akkoriban.

2010. márc. 26. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!