Hányan vártok a hétvégi hidegfrontra?
Jelen!
39 hetes leszek és már jól esne szülni :) Egész héten keményedek, jóslók egyre határozottabbak, külső méhszáj nyitott, doki csak annyit mondott, hogy szerinte túlhordani nem fogom a babám, de ki tudja, mikor jön.... Bár van egy 21 hónapos kislányunk és tudom, még ki kell használnom ezt a rövidke időt a "pihenésre" (már amennyit lehet egy ilyen idős gyermek mellett) mégis jó lenne már, ha itt lenne :)
Meglátjuk :)
Ééééééééééén!
Bár "csak" 38 hetes vagyok, a fiamat túlhordtam 9 nappal, a lányomat szívesen szülném kicsit előbb.:)
ÉNN!
Okt. 10-re vagyok kiírva! Szeretnék inditó nélkül, spontán megszülni!
Én is nagyon várom már a hétvégi hidegfrontot.De ha hétvégén nem történne semmi,akkor jövőhéten tuti velünk lesz a kiscsajos,mert akkor hétfőn fektetnek be.
Sok sikert,és könnyű szülést minden hidegfrontra váró pocisnak.
Üdv:40+2 kismami :)
Én is ma vagyok 40 + 2 és már NAGYON várom, hogy történjen valami, ha más nem a hidegfront remélem kihozza a kis szerelmünket! :)
Mindenkinek könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!