Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit ajánlanátok? 17 év körüli...

Mit ajánlanátok? 17 év körüli lányok-fiúk, ti miket csináltok?

Figyelt kérdés

Szóval, hosszú történet, de a lényeg, hogy kéne valami délutáni elfoglaltság, ahol társaság is van, lehetőleg sport (pl. valami tánc, jóga, vagy bármi, kezdőknek), és korombelieknek. Lehetőleg konkrét hely Bp.-en, mert a sulimban csak kosár meg röpi van, de nekem nem valók a csapatsportok, mert nem vagyok valami ügyes, és frusztrál, hogy elrontom másoknak, meg nem szeretem őket.

Eddig is sportoltam, de olyan helyeken, ahol nem igazán volt társaság, és most hiányzik hogy legyen, mert a barátaimmal ritkán találkozom, szinte csak a suliban.

Olyan sok időm nincsen, mert tanulnom is kell, a versenysporttól irtózom, ezért csináltam eddig ezt, de már elegem van. És bárhova megyek, mindenhol kisebbek (10-14 évesek) vagy profik vagy idősebbek (20onévesek) vannak. :S

Nem vagyok túl ügyes vagy akrobatikus, szóval mindenképp valami kezdőknek (is) jó dolog kéne, meg nem verseny az egész.

Ha ti jártok ilyesmire, mesélnétek róla? Vagy ha nem pestiek vagytok, akkor írjátok le hogy milyen fajtára jártok. Köszönöm előre is. :)

17/L

2012. febr. 1. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
basszus lehet k.urvásnak fog hangzani de én a te helyedben tutira rúdtáncra jelentkeznék nagyon jó dolog tök jól formában tart és nem kell emberek előtt táncolni klubban hanem otthon majd a párodnak ha majd lesz bemutathatod :D vagy ha ez neked túl extrém akkor valami önismereti tanfolyam netán korizás nem kell versenyekre járni csak hobbiból vagy iratkozz be vezetésre :) .
2012. febr. 1. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
konditerem !
2012. febr. 1. 17:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hát a rúdtánc nagyon nem az én világom, én annál félénkebb vagyok.

Azt hiszem, nem voltam egyértelmű, úgy értettem a társaságot, hogy valami szervezett dolog, a korizni néha megyek barátokkal. A konditeremmel pont az a bajom, hogy ott nincs társaság, eddig is ilyen helyre jártam - odamész, átöltözöl, sportolsz, van egy csomó ember körülötted, de nem beszélgettek, a nevüket se tudod, és mindig újak vannak, sose ugyanaz. Épp ezért akarok váltani.

2012. febr. 1. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lovaglás? Ott ora elött és után szoktak még beszélgetni. Áltlában vegyes korcsoport. A pici gyerekektöl a nyugdijasig bárki elöfordul.
2012. febr. 1. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nem írtad volna, hogy a suliban van kosár, de te nem szereted azt ajánlanám. Én is kosarazok, szerintem egy próbát megér, a világ legjobb sportja, ha nem tetszik abbahagyod. :D

Esetleg hip-hop, társastánc, aerobic, spinning. Konkrét helyet nem tudok írni, mert nem budapesti vagyok.

19/L

2012. febr. 1. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Az egyik lányomat 15 éves korában egy barátnője elvitte BARLANGÁSZNI. Ez az a sport, ahol NEM LÖKIK-RÚGJÁK FEL EGYMÁST AZ EMBEREK. OLYAN CSODÁKAT LÁTHATSZ ODALENT, AMIT MÁSOK NEM LÁTHATNAK. Azóta is szenvedélye, baleset nélkül. Egy dologban más, mint amit kérdezel. Hétvégi sport, gyakori több napos kirándulásokkal.
2012. febr. 2. 07:24
 7/10 anonim ***** válasza:
zumbaa :)
2012. febr. 2. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Lövészet, íjászat, evezés, repülés (vitorlázó repcsivel).
2012. febr. 2. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:
én ijászkodom és tudok Pesten egy nagyon jó egyesületet ahol a csapattagok nagyon kedvesek és ott összetartó a közzéség
2012. febr. 2. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
közösség*
2012. febr. 2. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!