13-17 éves lányok! Ti mit csináltok vasárnaponként?
Csak én szoktam így elfecsérelni.. leírom a mai napomat, és kb minden vasárnapom ilyen..
Dél körül felkelek, reggelizek, aztán elkezdek tanulni. Most ugye nemsokára itt a felvételi megcsináltam egy magyar feladatlapot, belekezdtem egy matekba, de megfájdult a fejem és a hasam, lepihentem. Ezt meguntam, és most jöttem gépezni.
Sztem ma majd egy negyed órára kimegyek levegőzni, de semmi több, eszek, filmet nézek, ilyenek.. Nagoyn unalmasan szoktak telni, van hogy ki sem megyek egy kicsit se...Mondjuk lennének ötleteim miket csináljak, csak most nagyon fáj a fejem.
14l
pont ilyen nekem is
És ahogy másoktól halom :"elszarom a napom"
Hát én általában tanulok.De az nálam ilyen egész napos tevékenység:D. tehát felkelek 10 körül, reggeli,leülök tanulni, közben gépezek, ha nincs kedvem tovább tanulni olvasok.Meg nálam ez a "szépségnap".Szemöldökszedés,körömfestés,arcpakolás stb.És mindezek közben tanulok.
Nem tudom, én is úgy érzem, hogy elfecsérlem ezt a napot.Pedig csomó mindent csinálok.Nem értem:D
Amúgy nekem is fáj a fejem.:/:D
15/L
Szerintem majdnem mindenki ezt csinálja. Végül is, arra van a vasárnap, hogy ne csináljunk semmit, nem igaz? :)
Én 10-kor kelek általában, elmegyek templomba, ebédelek, majd ebéd után netezek és egész délután tanulok, persze megszakításokkal, közben néha kimegyek a szüleimhez beszélgetni, vagy olvasgatok, tévézek, néha hajat mosok, körmöt lakkozok. Nekem erre van a vasárnap és nem érzem hogy elfecséreltem a napomat. Csinálok elég sok mindent hétköznap. 17/L
Nekem nem unalmasak,inkább nyugodtak a vasárnapjaim. Ilyenkor SEMMIT nem tervezek be magamnak. Korán felkelek (8.9 körül) elmegyek a kutyámmal lángosért,addig is sétálok,megvan a reggelim és még a kutyasétáltatás is letudva) ott megeszem addig beszélgetek aki épp ottvan. Hazaérek, filmet nézek,kifestem a körmöm,szépség ápolós cuccok, aztán tanulok-bepakolok, gépezek. Ez a nap szolgál arra amire nincs időm a többi napban a héten,pl rendrakás ma is nagytakarítást csináltam a szobámban,kiszelőztettem stb. Letöltöttem egy új pc játékot azzal mondjuk jó sok időt 'elbäsztam' találkozok barátnőmmel,elmegyek fotózni,feltöltöm a képeket ha kell kijavítom őket,kiválogatom melyik jó.. meg ilyen számomra szokványos dolgok.
Szeretem a vasárnapot,csak tényleg olyan ,hogy este lefekszek és belegondolok,hogy "holnap suli és megint elment egy nap"
15l
Szépségnap, pihenés...kivéve ma, ma volt egy ilyen kis haveri összegyűlés, de ott is csak xboxoztunk meg ilyenek.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!