Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Karácsonyi libamáj (áztatott)...

Karácsonyi libamáj (áztatott) tejével mit csináltok utána? Tényleg miért is kell beáztatni? Milyen köretet ajánlanátok mellé?

Figyelt kérdés

Tényleg nem jó semmire?Olyan pocsékolás szerintem 1/2 l kiönteni,ezért várom az ötleteket ki mit csinál vele,ha lehet. :)

Két receptem van:franciasalátára és krumpli pürére gondoltam. Illik hozzájuk?

Simán egészben:

[link]

és bundázottan:

[link]

Köszi a válaszotokat.:)

Kellemes ünnepeket.


2009. dec. 18. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam hogy vmire lehetne használni azt a tejet.Egyébként Anyukám sose áztatta be a májat és mégis nagyon finom volt.
2009. dec. 18. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat.

Anyukád hogyan készíti el?:)

Leírnád nekem a receptet? :)

Még egyszer köszi.

2009. dec. 18. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha beírod a google-ba hogy kacsamáj sütése a nl café fórumába vannak erre válaszok. Talán csak 1 áztatja.Nincs különbség a hízott kacsamáj és libamáj sütése között.Már más kérdezőnek is írtam hogy sajnos nem tudom hogy kell linkelni.Anyut most nem tudom megkérdezni.Remélem azért segítettem.Boldog Karácsonyt.
2009. dec. 19. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is boldog karácsonyt! :)
2009. dec. 19. 14:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!