Karácsonyi libamáj (áztatott) tejével mit csináltok utána? Tényleg miért is kell beáztatni? Milyen köretet ajánlanátok mellé?
Figyelt kérdés
Tényleg nem jó semmire?Olyan pocsékolás szerintem 1/2 l kiönteni,ezért várom az ötleteket ki mit csinál vele,ha lehet. :)
Két receptem van:franciasalátára és krumpli pürére gondoltam. Illik hozzájuk?
Simán egészben:
és bundázottan:
Köszi a válaszotokat.:)
Kellemes ünnepeket.
2009. dec. 18. 15:18
1/4 anonim válasza:
Én még nem hallottam hogy vmire lehetne használni azt a tejet.Egyébként Anyukám sose áztatta be a májat és mégis nagyon finom volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat.
Anyukád hogyan készíti el?:)
Leírnád nekem a receptet? :)
Még egyszer köszi.
2009. dec. 18. 21:26
3/4 anonim válasza:
Ha beírod a google-ba hogy kacsamáj sütése a nl café fórumába vannak erre válaszok. Talán csak 1 áztatja.Nincs különbség a hízott kacsamáj és libamáj sütése között.Már más kérdezőnek is írtam hogy sajnos nem tudom hogy kell linkelni.Anyut most nem tudom megkérdezni.Remélem azért segítettem.Boldog Karácsonyt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is boldog karácsonyt! :)
2009. dec. 19. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!