1év körüli babátokkal miket csináltok otthon? Mi ha nem kint vagyunk, bent már alig van ötletem! Mit ajánlanátok, ami jó játék szórakoztató?
Nekem ilyeneket ajánlottak, hogy krumplipakolás, meg kartonpapír tépkedés...
Mi szaladgálunk, hinta megy, képeskönyv nézegetés, kicsit a mesét berakom neki pár percre, aztán porszívózás, mosógépet bekapcsolom, nézi, ahogy pörög benne a ruha... elvagyunk valameddig. Délelőtt meg séta, vásárlás, stb...
Délelőtt séta vásárlás kb. 1-1,5 óra. Ebéd, nagy nehezen alvás, ami ha már eléri az 1-1,5 órát akkor örömtáncot járok:). Aztán jön a lakás szétszedése. Az összerakós játék nem igazán érdekli, talán 5 percig szeretgeti a babáját. Négykézláb fogócskázunk, bújócskázunk. Konyhaszekrény kipakolása, edények csörgése, van egy kimondott szekrény rész, amiből szeretettel dobálja ki a ruhákat. (természetesen az én itthoni ruháim) Mire apa megjön, teljesen lefáraszt. A főzés ilyenkor korán reggel, mikor még alszik, mert a kukát szabályosan dugni kell előle, mert imád turkálni!
Szóval: ha újra kezdeném, biztos nem adnék ennyi pénzt játékra. Mindig csak reménykedem, hátha ez vagy az lekötné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!