Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány óra hiányzástól büntetik...

Hány óra hiányzástól büntetik meg a szülőket?

Figyelt kérdés
akkor is megbüntetik ha igazolt ?
2012. febr. 1. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom 50 óra igazolatlan hiányzás után veszik el a családit.

Igazolt hiányzásért semmiféle szankció nem jár.

2012. febr. 1. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
10 óra igazolatlan pénzbüntetés
2012. febr. 1. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk még olyan is van,hogy 250 óra hiányzás után (igazolt) is van valami.. évismétlés vagy nem is tudom nem akarok butaságot mondani,de tudom,hogy valami ilyesmi van még.
2012. febr. 1. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
12 fölött meg megy ki a gyermekvédelmis(?) , hogy megnézze milyen körülmények között éltek stb.
2012. febr. 1. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
1 igazolatlan után meg értesítik a szülőt.
2012. febr. 1. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
250 hiányzás igazolt vagy igazolatlan az mindegy de akkor évet kell ismételni vagy osztályozó vizsgát kell tenni
2012. febr. 1. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

OFF.

Hát az érdekes, mert nekem általánosban, mikor tényleg egyik betegségből épphogy kilábaltam, estem vissza a másikba, tüdőgyulladástól kedve térdműtétig mondjuk volt példa mindenre. Lényegében nekem 350 fölött volt az igazolt hiányzásaim száma. És sosem volt szükség sehol évismétlésre...

OFF vége.

Én is hallottam erről a 10 óra utáni pénzbüntetésről, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenhol számontartanák...

2012. febr. 1. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!