Hány óra hiányzástól büntetik meg a szülőket?
Figyelt kérdés
akkor is megbüntetik ha igazolt ?2012. febr. 1. 08:24
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom 50 óra igazolatlan hiányzás után veszik el a családit.
Igazolt hiányzásért semmiféle szankció nem jár.
3/7 anonim válasza:
Nálunk még olyan is van,hogy 250 óra hiányzás után (igazolt) is van valami.. évismétlés vagy nem is tudom nem akarok butaságot mondani,de tudom,hogy valami ilyesmi van még.
4/7 anonim válasza:
12 fölött meg megy ki a gyermekvédelmis(?) , hogy megnézze milyen körülmények között éltek stb.
5/7 anonim válasza:
1 igazolatlan után meg értesítik a szülőt.
6/7 anonim válasza:
250 hiányzás igazolt vagy igazolatlan az mindegy de akkor évet kell ismételni vagy osztályozó vizsgát kell tenni
7/7 anonim válasza:
OFF.
Hát az érdekes, mert nekem általánosban, mikor tényleg egyik betegségből épphogy kilábaltam, estem vissza a másikba, tüdőgyulladástól kedve térdműtétig mondjuk volt példa mindenre. Lényegében nekem 350 fölött volt az igazolt hiányzásaim száma. És sosem volt szükség sehol évismétlésre...
OFF vége.
Én is hallottam erről a 10 óra utáni pénzbüntetésről, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenhol számontartanák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!