Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 18 éves lányod hajnali 2kor...

18 éves lányod hajnali 2kor jön haza és nem mondja meg hol volt. Mire gondolsz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 23:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
9eske már pedig igenis korlátozhatja az anyja,vagy az apja,ha otthon lakik és a szülők tartják el,nyilván nem akarják megmondani mit csináljon,de igenis mondja el hova megy mikor jön vissza,egy 18 éves még nem felnőtt,csak nagykorú,csak sok tini azt hiszi amint 18 lesz mindent lehet pedig csak annyi változik,hogy szavazhat,és még jobban meg kell gondolnia mit tesz,mert vállalnia kell a következményeket,mellesleg kérdező,én azt gondolnám,hogy valamit elrontottam a nevelésben,és a bizalmi kérdésben (4es,akit jól lepontoztatok,pedig igazat írt)
2012. jan. 31. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

te tartod el, te lakásod, te szabályaid.

Nem kell leültetve lámpával vallatni, de azért két mondatba férjen már bele, hogy elmondja itt és itt voltam, ezekkel, jó/szar buli volt (ennyit kérj tőle, erre azért már csak nincs pofája semmit sem mondani)

2012. jan. 31. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Attól, hogy nagykorú még a szüleinél lakik.Nálunk a családban természetes, hogy a felnőttek is tudják egymásról, hogy hova mentek, kb.mikor jönnek haza.

Ha valaki egyedül él, önálló ember, aki teljes felelősséget vállal magáért, akkor valóban oda megy, és azt csinál, amit akar. Amíg másokkal együtt él, nem képes magáról gondoskodni, addig bizony alkalmazkodnia kell.

A kérdésre válaszként annyit, hogy én várnék kicsit, míg csitulnak az indulatok, aztán leülnék a lányommal beszélgetni. Nem számonkérni, hanem beszélgetni! A bizalom hiányzik nálatok, azt kellene helyreállítani, ha még lehet.

2012. febr. 3. 06:40
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

A 9-esnek. Nem korlátoznék én semmiben egy nagykorút, isten ments!Joga van eltartani magát, joga van fizetnie a rezsit, joga van külön élni tőlem. Éljen a jogával!

Ha elveszi más emberek ennivalóját, fogyasztja azt, amit más fizet, azt lopásnak hívjuk nem? Ingyen semmi sincs! Ezt jobb, ha megtanulod.Ha a szülők tartják, akkor minimum elvárás, hogy tudjanak arról merre jár, mikor jön.

2012. febr. 3. 06:46
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Pasival volt.

18/N

2012. febr. 3. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Szijja!

Az hogy hajnali 2-kor jön haza,az sok mindent jelenthet,lehet hogy egy sráccal volt akivel most ismerkednek,és még nem akarja elmondani,de mint mondtam ezerféle dolog lehet.

Itt a nagyobb gond az hogy nem akarja elmondani,szerintem ne nyaggasd,ha eddig sem volt olyan hogy megbeszélje veled a dolgokat,valószínüleg továbbra sem fogja,és az ilyen korú gyerekek nem szeretik ha faggatják őket,te se tedd,most ez a leghelyesebb amit csinálhatsz.Ne gondolj semmire ha valami gond lenne biztos más jelekből már észrevetted volna,éli az életét,mi is ezt tettük ennyi idősen,és néha ami szüleinknek is kihullott a haja az idegtől,de mind túléltük.

Ilyenkor sokat segít a jó kapcsolat a szülővel,és ha látja rajtad hogy nem akarod mindenáron kiszedni belőle mit csinált akkor majd szépen megnyílik előtted.Várj türelemmel,hagyd hogy mesélje el ha akarja,de lehet hogy nem fogja.

2012. febr. 13. 09:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. febr. 13. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Mit? Hogy elrontottad a gyereked?
2012. febr. 13. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!