Mit kezdjek a tanárommal?
Mindig engem izél...
Hogy így fog megbuktatni meg, hogy mennyire nem itt lenne helyem ahol vagyok meg hogy nekem szamunkásba kéne járnom. Pedig igyekszek rendesen tanulni a tárgyát.
Ő angolt 'tanít' de eléggé nem is tudom mit csinál...
Szavakat, nyelvtant, mindent diktál. /illetve lebetűz/ semmit se ír a táblára... /pedig nem is olyan tábla van a termében, hogy összekrétázná magát hanem olyan filccel kell ráírni/ Utána meg csodálkozik hogy nem tudunk helyesen írni angolul. Meg,hogy nem tudjuk az anyagot...
Jelenleg 11.es vagyok /szaközépbe járok/
És tényleg az égvilágon semmi olyat nem mondtam vagy tettem ami ellene volt.
9 4-5 voltam mert ismételtünk akkor jó formán és erős alapokkal jöttem ide. /Szinte semmit nem tanultam angolból ált.isibe és dicséretes voltam/ Most meg 2-3 as erőlködéssel /de egyszer se volt 1esem/
beszélj az osztályfőnököddel, kérj tőle segítséget, tanácsot
ha ez nem megy akkor vmi iskolai vezetővel, vagy küldd be a szüleidet a tanárhoz, hogy beszéljék meg a dolgot (előtte mondd el nekik a problémád)
amit meg a tanár mond, hogy nem vagy idevaló, hülye vagy, sz*rd le, egyesek abban élik ki magukat, hogy a nekik kiszolgáltatottak felett hatalmaskodnak
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: Te letudsz másnyelven írni mindenszót olyanokat is amiket pl:. azelőtt nem ismertél? Vagy amikor nyelvtan van akkor ha tök összevissza diktál valaki akkor eltudsz rajta igazodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!