Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a tanárommal?
Figyelt kérdés
A problémám abból fakad, hogy idén új tanárt kaptunk. Egyáltalán nem konyítok a tantárgyához, még is szín 5-ös vagyok belőle, ez pedig annak köszönhető, hogy olyanokat is leosztályoz nekem, amiket másnak akkorsem ha könyörögnek érte. Ha összefutunk mindig nagy mosollyal köszönt, és megkérdezi hogy vagyok. Megkért hogy iskolán kívül tegezzem, ami még nem is lenne gáz, hisz alig 4 évvel idősebb nálam, és más fiatal tanárunk is szólt már, hogy iskolán kívül tegezzük nyugodtan, nekem ez még is furcsa. Kivételez velem, ami már az egész osztálynak feltűnt, és a legrondább az egészben, hogy fiatal, jó humorú, talpraesett csávó, pont olyan stílusú amilyen stílusú srácok nekem bejönnek, így nehéz nem komolyabb beszélgetésbe bonyolodni vele, de talán még is az lenne az egészséges ha tartanám azt a normális tanár diák távolságot. 18 vagyok, nem kislány, nem fülig szerelmes, nem képzelek be hülyeségeket, egyszerűen csak szeretném megoldani a helyzetet. Véleményeket szeretnék kapni arról, hogy mit kéne tennem hogy ennek vége legyen, elvégre a tanárommal mégsem jöhetek össze! :)
Ezzel még nincs semmi baj. de ha mar nagyon zavar h kivételez veled, akkor ott, mindenki előtt mondd meg neki, h ez nem egészen igazsagos. ha nem javul a helyzet, esetleg még romlik, akkor szolj az oszidnak.
2009. márc. 25. 17:48
2/12 anonim válasza:
Ha tényleg tetszik, jelenleg nincs pasid, és jol eltudsz vele beszélgetni, és ez kölcsönös, akkor kezd el rá nyomulni. Nem kell azt kiteregetni mindenkinek. 20/F
2009. márc. 25. 17:52
3/12 anonim válasza:
lehetőleg ne kezdjen nyomulni! azt írta h 18 éves, májusban érettségizik gondolom, azt a pár hónapot csak kibírja majd a kérdező...
miután nem állsz jogviszonyban a suliddal, ha a fejük tetejére állnak is az emberek nem tehetnek semmit ellened. nehogy elkezdj nyomulni, azzal mindent csak elrontassz! ha bejössz a tanárodnak, szerintem ő is csak azt várja már, hogy elballagj és összejöhessetek, de érettségi előtt tuti nem menne bele.
2009. márc. 25. 18:01
4/12 anonim válasza:
Szerintem is várj az érettségiig az "összejövéssel". A tanárodnak nagyon kellemetlen helyzetet okoznál. Már nincs sok idő addig, és akkor majd minden kiderül. :)
2009. márc. 25. 18:11
5/12 anonim válasza:
Nehogy most kezdjetek el flörtölgetni,esetleg randizgatni..stb..nagyon jó,hogy egy számodra ilyen szimpatikus pasi udvarolgat..ha neked is tetszik,akkor légy vele kedves,természetes..olyan amilyen alapból vagy,mutathatod neki,hogy te is kedveled őt..aztán már úgyis hamarosan vége tényleg az évnek,téged az iskolai jogviszony nem köt,megszűnik a tanár diák kapcsolat is..és ha még akkor is kölcsönös a vonzalom,bele csaphattok a közepébe,jöhetnek a randik..stb:),és akkor már senki nem szólhat semmit,legalábbis jogilag.de addig nagyon vigyázzatok,mert neki az állásába kerülhet,meg persze neked az iskoládba,és nem lenne jó elrontani így a végén a dolgokat..
2009. márc. 25. 18:12
6/12 anonim válasza:
18 évesen,pár hónappal suli vége előtt, egy jó party tanárral nem kell távolságot tartani, addig bármit lehet titkolni, vagy elviselni. Örülj, hogy jó jegyeid vannak és kész, vagy örülj és mássz rá a srácra, legyen egy jó napja. :)
2009. márc. 25. 18:28
7/12 A kérdező kommentje:
Sajna van még egy évem, mivel 5 évfolyamosra járok... ő jövőre már nem fog tanítani, és igen bejön, talán éppen ezért zavar ennyire ez a kivételezés. A többiek ugratnak vele, de nem tudják én hogy látom, vagy hogy érzem az egészet. Egyértelmű, hogy amíg ez a tanár diák kapcsolat fennáll, nem fogok kezdeményezni, nem fogok rámászni, nem akarom hogy rögtön a pályája kezdetén elküldjék másik suliba :) Hogy mindezt tetőzzük, ő lesz a kísérő tanár osztálykiránduláson, amit egyáltalán nem bánok, de talán ott léphetünk valamerre egyet, mert ez a helyzet már nem túl kedvező úgyérzem...
Nem akarok neki rosszat, így inkább elviselem, de nem csinálok belőle suli szintű ügyet. :) Ha már durván zavar akkor inkább vele beszélek, nem osztfővel, vagy "feljebblevőkkel" :) Köszönöm a tanácsokat bár elég sok az ellentétes vélemény, várom őket továbbra is :)
2009. márc. 25. 19:56
8/12 anonim válasza:
Amikor én gimnazista voltam, a barátnőm összejött az ugyancsak pár évvel idősebb tanárunkkal. Senki nem tudott róla, az utolsó êvnen törtênt és kihúzták titokban, érettségi után mert nyilvános, még évekig együtt jártak utánna.
Sztem semmi rossz nincs benne, ha kölcsönös az érzés és vigyáztok egymás "jóhírére" és hagy tanulni :) Hajrá!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!