Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek hozzá? (bövebben lent)
Majd ha ő akar valamit rád ír.. amúgy meg szerintem simán kiröhögne ha írnál neki ilyen szerelemvallós izékat..
Egyébként meg szerintem sokkal jobban járnál ha a saját korosztályodban nézelődnél.. lehet hogy találsz olyat is, akinek nem csak pár éjszakára kellenél..
De hiába mondom úgysem fogod ezt tenni, édesebb a tiltott gyümölcs, csak nehogy pofára ess..
F/16
Az a szitu hogy nem a te korosztályod és hallgasd meg ezt a számot :D
Nem szoktam ilyeneket mondani nálam enmsokkal fiatalabb embereknek, de iszonyú kislányosan viselkedsz.
Ha csak pár éjszakára kellesz neki az is jó? Rendben, ezt a mondatodat ne felejsd el! :)
"Korosztályomban csak ilyen kis **** vannak"
Nem azt mondtam hogy az osztálytársaiddal kezdj ki, vannak abban (inkább..ebben 16 vagyok..) igencsak éretlen elméjű ifjak, és azt véle felfedezni hogy te is az ő táborukat gyarapítod.
Lehet találni minden korosztályban értelmes embereket, és nem kell ráugorni az első "helyes" pasira aki szembe jön az utcán. Egy 15 éves lánynak és egy 20 éves fiatal férfinak egészen más igényei vannak egy kapcsolattal szemben, és lehet hogy fizikailag meg tudnál neki felelni, de szellemileg biztosan nem (amit az elöbbivel próbálsz kompentálni, ösztönösen) amiből annyi jön majd le eki hogy egy 15éves olcsó lotyó vagy. Hiába nem akarsz az lenni, de egy ilyen kapcsolatra nem vagy még elég érett.
Tudom hogy nagy ívben szarsz rá amit írok, de azért jobb ha majd emlékszel ezekre a sorokra..
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!