Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek hozzá? (bövebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek hozzá? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Az a szitu h én 15 éves lány vagyok. Van egy fiú aki nagyon bejön ő 20 éves. Hogy kezdjek el vele beszélgetni?? ( elöször a neten gondoltam) mit írjak neki?
2011. okt. 2. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért vagy ribanc mert akár egy éjszakára is jó lenne neked :D, vagyis ribanc vagy és ez tetszik :D
2011. okt. 2. 13:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribanc!! De lehet h igazatok van! de akk mit csináljak?? Meg ( már nem tom h írtátok de) Szerintem egy kapcsolatban nem a kor számít! Attól h 15 vagyok ugyanugy tudom élvezni a szexet mint ahogy ő !!
2011. okt. 2. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Oké tegyük fel nem vagy ribanc:) Te vagy 15 éves ő meg 20 . Ez az 5 év tényleg nem sok . Csak amit leírtál hogy neked akár egy éjszakára is jó lenne csak dugjon, hát eléggé elgondolkodtató nemigaz?:)
2011. okt. 2. 14:04
 14/18 A kérdező kommentje:
De!! Ebben igazad van :))
2011. okt. 2. 14:05
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Ne foglakoz ezzel a ribanc vagy dumával aki írta az meg fa...fej neki még ribancokkal sem igen volt dolga nem,hogy értelmes nővel.Amúgy a kérdésre visszatérve szerintem most még fura hogy te 15 vagy ő meg 20 pedig az 5 év nem sok csak ebben a felállásban fura érted.De ha tetszik nincs mit tenni.Szerintem küldd el neki az üzenetet de tényleg ne ilyen szerelmes nyálas legyen az nem nyerő.Aztán lesz ami lesz.De azért jobb ha vigyázol tényleg ne csak arra kelj neki.
2011. okt. 2. 14:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Végre valaki megértett:) MOndjuk szerintem már 2 év mulva is jóó :)
2011. okt. 2. 14:25
 17/18 oralking ***** válasza:

Mindent a saját károdon fogsz megtanulni, küldd csak a levelet. Ez is kell ahhoz, hogy felnőj!

Ha a tiltott gyümölcs vonz, meg az érettebb pasik, nem baj ha csak egy-két alkalom, akkor írj egy privit, én vagyok a te embered...!

34/F :D

2011. okt. 2. 14:59
 18/18 A kérdező kommentje:
hát nem!! te pedofill vagy b.zd meg!!
2011. okt. 2. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!