14 éves lány vagyok, 8.-os. Napi 1-1,5 órát tanulok, kitűnő vagyok. A többi jó tanuló osztálytársam azt állítja, hogy le sem ül tanulni és mégis kitűnő/5-ös,4-es tanuló.
Szerintetek sok az a 1-1,5 óra ha egy erősebb gimibe szeretnék menni?
Ui: Nem vagyok arra kíváncsi, hogy a sok kis tökéletesség semmi tanulással kitűnő (hallgatom így is eleget)
Én "kis tökéletes voltam" tényleg alig tanultam, kitűnő voltam, büszke nem vagyok rá. A nővérem viszont annyit tanult, mint te. Hidd el a szorgalom többet ér, ő ment fősulira, nem én.
A kis tökéletesek általában döglusták is, nincs bennük kitartás, ha meg mégis kellene tanulni, pl. hosszú szabályokat, az ilyen nem fogja.
2012. jan. 20. 19:54
12/18 anonim válasza:
Ritka, de van hogy valaki semmit/alig tanul mégis kitűnő. Szerintem az 1-1,5 óra nem sok. Pont ideális. A többiek hencegését meg nem kell felvenni.
2012. jan. 20. 20:05
13/18 anonim válasza:
Én sem tanulok semmit és jeles vagyok..
Amúgy folytasd tovább ha neked így jó. ;)
2012. jan. 20. 21:35
14/18 anonim válasza:
Én is nem tanulós voltam. Órán meg tudtam jegyezni az anyagot. Viszont középiskolában megszívtam. Nem tanultam meg tanulni. Sokszor csak feladták az anyagot, nem magyaráztak, amivel én megtanulhattam volna.
2012. jan. 20. 22:39
15/18 anonim válasza:
Szerintem te jársz jobban. Mert én például kevesebbet tanulok(általában), mint te, mert mennek a dolgok, de ha pl. föcire vagy törire kellene tanulni, (jó sokat), akkor bajban vagyok, mert csak néha tudom azt megcsinálni, hogy leülök és tanulok. Egyébként hamar megunom, és csak halogatom a tanulást. És most ez működik, de félek, hogy előbb-utóbb (legkésőbb felsőoktatásban) ebből bajom lesz.
Szerintem nem sok az 1-1,5 óra(bár nem tudom milyen nehézségű az anyag amit tanultok)
2012. jan. 21. 09:27
16/18 anonim válasza:
Én gimiben egy betűt nem tanultam és 4-es, 5-ös tanuló voltam, de én olyan típus voltam, aki ha odafigyelt az órán, nem is volt szükség tanulásra. Ettől még te nem vagy butább, csak más típus. Most amúgy megszívtam, mert míg gimiben ez elég volt, egyetemen muszáj tanulni, de mivel nem tanultam meg tanulni, most sokat szenvedek :D
2012. jan. 22. 14:24
17/18 anonim válasza:
Ti, akik írjátok, hogy semmit nem tanultatok, mégis jeles tanulók voltatok, azért idegen nyelvből csak meg kellett, hogy tanuljátok a szavakat. Vagy az is ment 10 perc alatt 20 új szó? Na meg, begyakorolni a nyelvtant, példamondatokkal aztán a sok fordítás, illetve elkészíteni az írásbeli házikat a többiből, nem igaz, hogy ez nincs napi két óra, ha valaki gimis.
2012. jan. 22. 16:02
18/18 ékszerteknős válasza:
Valoszinu jok a kepessegeid. A tarsaid nem mondhatnak igazat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!