Kisfiús anyukák! Mikortól kezdjek komolyan aggódni a fitymaszűkület miatt?
A mi sztorink:
Amikor megszületett, éppen csak annyi hely volt, hogy rendesen tudott pisilni, de úgymond felhúzni a bőrt nem lehetett. Akkor mindenki azt mondta, hogy hadjam, majd később meg lehet próbálni, de egyenlőre ne is piszkáljam.
A gyerekorvosnak is megmutattam később (kb 1 évesen) de ő azt mondta, hogy ezt már nem húzza fel neki, mert nagyon szűk. Két évesen, mert már nyár volt és nem kellett neki a pelenka, elvittük a Heim Pál-ba, ahol a doki egy másodperc alatt elintézte neki. 2 hétig hozzá sem tudtam érni, mert annyira ordított, rúgott stb...
Azért megpróbáltunk mindent és nem teljesen de egy kicsit visszatapadt. Azóta ilyen és most már nagyobb fiú, gondoltuk megint elvisszük. Igaz semmilyen problémánk nincs így, de annyi mindent lehet hallani, hogy nem tudom eldönteni mi legyen. Van aki azt mondja, hogy az amúgy is szokásos esti fürdetésnél kell egy kicsit minding meghuzogatni, amíg persze nem fáj stb.., de ettől nekünk nem változott semmi.
Szóval, lehet, hogy jó nagy marhaságot csináltunk a dologból, de ezt inkább csak a tapasztalat miatt írtam le, nem követni valónak.
Azért én is kíváncsi lennék még a válaszokra.
Nagyon oszlik a vélemény, de 1 évet mondanak a választónak.
Szerintem jobb minél előbb kezelni a megfelelő módszerrel, mint már kamasz korában...
(sajnos sok felnőtt ismerősöm szenved, és már nem meri megműttetni magát. Ne járjon így fiad!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!