Milyen a hegesedett fitymaszűkület?
bocsi, hogy off, de mi ugyan így vagyunk sajnos. év végén lesz két éves, de az ő makkját sem lehet látni, csúcsosodik ha próbálom visszahúzni.
Tényleg ne haragudj, hogy off-oltam, de szeretném figyelemmel kísérni, hogy mi lesz veletek. Esetleg sebészet után, írnál majd pár sort, hogy ment a kezelés?
Próbálnálak nyugtatni, hogy ne aggódj, de tudom, hogy úgy is fogsz :)
Csak annyit írok, vigyázzatok magatokra!
Én is offolok, bocsi. Az én kisfiamnak sem látszik ki a makk, csak csúcsosodik a bőr a kukija tetején.
Alapból nem szeretem a János khz-at,de van egy orvos, aki észrevétlenül, sírás nélkül felhúzza a kukacon a bőrt! Két ismerős anyukával beszéltem, és mindkettő ezt az orvost ajánlotta (egymástól függetlenül). Én két hét múlva viszem kisfiam az egy éves státuszra, és ha ott az orvosunk nem mond semmit kisfiam kukacára, akkor elviszem a János khz-ba ehhez az orvoshoz.
szia,
megírod a doki nevét?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!