Kamasz fiúk, mi a hobbitok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 22:15
2/15 anonim válasza:
vonatkerékpumpálás és napnál fűtés...PROBLEM?
4/15 anonim válasza:
2. honnan jön ez a vonatkerékpumpálás? a fiúk nálunk mindig azt mondják, hogy vonatkerékpumpálók lesznek.:D
kérdező: én lány vagyok. de amúgy átlagosan 2 féle fiú van nálunk:
1.típus: edzőterembe jár gyúrni, és egésznap zenéthallgat otthon
2.típus: kocka. wow, ounter strike, net, és egyéb semmiértelmehülyeszgépesjátékok.
6/15 anonim válasza:
Sportolok, heti hétszer, versenyszerűen..
7/15 anonim válasza:
Hát motorozás, biciklizés (Downhill, de csak kezdő szinten :D), ezek mellett még gépezek is (nem sűrűn játszok, inkább hobbiprogramozni szoktam) , de nem sorolom magam a kockák közé... Úgy kábé ennyi, most szoktam olvasni, meg zenét hallgatni.
14/F
8/15 anonim válasza:
motorozás, bár most szünetel :S
19f
9/15 anonim válasza:
Karatézom heti kétszer, heti háromszor angolra járok mert megyek nyáron felsőfokra, tanulok mert év végén kitűnő szeretnék ,lenni.
10/15 anonim válasza:
J. R. R. Tolkien kreálmánya, mesebeli lény, más néven babó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!