A lányom nem eszik. Mit tegyek?
Én se szoktam mindig enni. Anyukám mindig csomagol szedvicset tízóraira (mert itthon nem szoktam reggelizni) de van, hogyha hazaérek berakom a hűtűbe aztán itthon megeszi valaki. Ebédelni se nagyon szoktam hétköznap. Bekapok valamit aztán le van tudva.
Nem azért mert fogyózom hanem mert egyszerűen nem vagyok éhes, nem kívánom a kaját.
Persze, vannak olyan napok, hogy úgy kell vissza fogni magam. De mint fentebb is említettem van, olyan is, hogy egy rántotthússal elvagyok egész nap.
15/L
Túlspilázod. Lehet, hogy csak nem volt éhes. Én sem vagyok mindig az. Van, hogy egész nap nem eszek semmit. Aztán másnap meg felzabálom a hűtőt. :D Ebből nem lehet semmit levonni...
15/L
Mindenki aggódik a súlya miatt.
Mióta nem eszik ? Ha néha előfordul, agy csak a mai nap volt ilyen, nem kell túlaggódni.
Velem is előfordult, hogy 1 tál levest ettem minden naő 3-4 napig, mert nem kívántam a kaját. Utána megjött az étvágyam.
Ne aggódj (bár lehet komolyabb következménye). Ez még tényleg nem jelent semmit.
Ha suli van, egyáltalán nem reggelizek, és van, hogy 11-kor eszek először. Aztán 15:00-ra hazaérek, leülök kicsit TV-zni, aztán tanulni, és valahogy 'nem jut eszembe' enni, pedig a konyhában ki van téve leves, második. Aztán mire észbe kapok, hogy jó lenne bekapni valamit, akkor már úgy vagyok vele, hogy már 'késő van', és nem eszem.
17l
Szerintem meg kezdhetsz aggódni, én is így kezdtem (nemevés, jaj, fogyjunk még...), és most már bulimarexiám van. :(
Figyelj rá nagyon, beszélgess vele sokat, halld is, amit mond! Nyugtasd meg a súlyát illetően, ne főzz zsírosan, nehéz kajákat, stb, mert esélyes, h nem fogja megenni.
Erőszakkal ne etesd, mert csak ronthatsz vele a helyzeten, de próbálkozz.
Ha nagyon durván fogyna tovább is, akkor viszont idejében kérj szaksegítséget (pszicho, tápl. tanácsadó), ne próbáld te magad meggyógyítani (állandó tömés), mert úgysem fogod tudni.
Ha kérdésed van, írj még nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!