Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy említsem meg otthon,...

Hogy említsem meg otthon, hogy elbeszélgetnék egy pszichológussal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a hipchondriám kezd egyre súlyosabbá válni, nem bírom tovább, segítséget kell kérnem...

De otthon nem merem megemlíteni, mert mégis mit szólnának hozzá ? Azt sem tujdák, hogy hipochonder vagyok, mert magamban szenvedek, anyu meg agyvérzést is kapna, ha elmondanám...

17/l

2012. jan. 9. 15:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értékelhető válaszokat, különösen a hosszú véleményt és tanácsot.
2012. jan. 9. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Én pont most mondtam el anyának,én ezt valamiért szégyenlem (nem tudom miért,pedig nem kéne)..

És én úgy kezdtem el,hogy elkezdtem érdeklődni a pszichológus iránt. Ilyen kis kérdések,hogy szerinte cikie meg ilyesmi nem vette komolyan. Aztán kérdeztem,hogy ő volt-e már és akkor itt kezdőtött a beszélgetés. A végén megkérdezte,hogy "én szeretnék-e elmenni" azt mondtam,hogy jajj anya dehogy is..

De a végén csak kiböktem,jobban fogadta,mint vártam. Még a héten elmegyünk,holnap kér időpontot.

De ha nagyon nem szeretnél szólni akkor egyedül is elmehetsz ilyen ingyenes rendelésre (pénzesre is) csupán megkell keresned a helyi pszichológust és időpontot kell kérned tőle és elmész.

Bár szerintem mondd el anyukádnak,csak nem kell megijeszteni csak elmondani,hogy elszeretnél menni.. Bár nekem ez a kérdezgetés bejött,ez így ilyen bemelegítő volt és a végére már rá jött a dolog hátterére.

Sok sikert.

15l

2012. jan. 9. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismét 6-os vagyok.

Azért pontoztál le, mert miközben írtam, érkezett egy ugyanolyan tanács, amit te nem véltél hasznosnak, ezt meg is írtad, de én még nem láttam???

2012. jan. 9. 21:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam, ne háborodj fel.
2012. jan. 9. 21:14
 15/15 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdésed, akkor van egy tippem. Mondd azt, hogy beteg vagy, és hogy mondjuk a háziorvosod mondta, hogy esetleg lelki okai lehetnek a betegségednek, így javasolta, hogy keress fel egyet pár alkalommal, aztán majd kiderül, hogy jó-e. Én is féltem itthon megemlíteni a pszichót, soha nem tudtam megnyílni a szüleimnek. Aztán elmentem a belgyógyászatra, mert fájt a gyomrom, és itthon azt mondtam, hogy a doki mondta, hogy esetleg próbáljam meg a pszichót. Így talán könnyebben elfogadták, magamtól én se tudtam volna, hogyan is mondjam el. Én is meglepődtem, hogy nem volt semmiféle tiltakozás a szüleim részéről, elfogadták ezt a tényt, és kész. Valami ilyesmit megpróbálhatsz te is, szerintem a te szüleid se háborodnának fel, elvégre ha normális szülők, akkor fontos számukra a sorsod.
2012. jan. 12. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!