Szerintetek sok? (többi lennt)
Figyelt kérdés
165 centihez a 67 kiló? 15/l2012. jan. 5. 15:12
1/9 anonim válasza:
hát..igen,egy kicsit..úgy - 7-8 kg.
2/9 anonim válasza:
Hát én eddig max 60kg voltam 165cm-hez de túl dagadtnak éreztem magam szóval lefogytam 56-57re,és szerintem ez az ideális súly. A 67kg nagyon sok,kivéve ha az csak izom.
3/9 anonim válasza:
Egy picit sok, de csak az egészséged miatt, mert egyébként így is lehetsz nagyon szép! Fiú vagyok.
4/9 anonim válasza:
egyáltalán nem sok. Kellenek erre a világra a hús-vér lányok is....
Elmondanám, hogy nekem az össze idióta kalkulátor 61 kg-t mond ideális súlynak (168 cm) és a múltkor megnézték a csukló körfogatom alapján is, hogy 72 kg az ideális súlyom... (csontozat is számít valamit)
5/9 anonim válasza:
Szerintem még egyáltalán nem sok... és igen nem csak a vékony lányok kellenek, hanem azok is akiken van mit fogni :P
F
6/9 anonim válasza:
Én is 165 cm vagyok és 51 kg,de nem vagyok sovány egyáltalán:D De ez a csontozatodtól is függ,meg sok mindentől:) Talán megpróbálhatnád,hogy többet mozogsz.
14/L
7/9 anonim válasza:
Hát én 166 cm vagyok és 55 kg szóval sztem egy picit sok, de nem mindegy, hogy nehéz csontozatú vagy-e vagy sem, mert ettől is lehetsz nehéz, és akkor ne kezdj bele a fogyókúrába meg ilyesmibe. Ha tényleg van rajtad felesleg akkor menj fitneszezni (én is járok, és tényleg segít, persze, ha nem eszel össze-vissza mindent xD)
8/9 anonim válasza:
170 cm körül vagyok , 55 kiló, de kevesebb szeretnék lenni , de nem fogok diétázni, az biztos :D Amúgy, egy icipicit sok szerintem . 13/L
9/9 anonim válasza:
na már csak 55 kg voookk és csesszék meg a lepontozók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!