Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez? Már most babát...

Normális ez? Már most babát szeretnék:|

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Mindig is imádtam a kisbabákkal lenni. Úgyéreztem/ érzem mintha az én kicsikéim lennének, és én védem őket. kölcsönösen szeretjük egymást a babákkal:D gyereket szeretnék. tudom h nagyon fiatal vagyokés belegondolva nem szeretnék, de amikor pl vendégségebe vagyiunk, és egy kicsivel játszom, azt szeretném, h felnött legyek, és nekem is legyne babám. mért van ez?
2009. máj. 22. 20:57
1 2
 11/13 anonim válasza:
sztem inkább kistesót szeretnél, az még talán megoldható is=)
2009. jún. 1. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok, de ilyen eszembe se jutott, nem nagyon bírok a gyerekekkel ^^" De szerintem ha te ennyire szereted őket, akkor ameddig nem vállalsz sajátot, addig párszor elmehetnél csőszködni :)
2009. júl. 18. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:

erre a kiskutya a megoldás, én így voltam

15/F

2010. szept. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!