Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról hogy a...

Mit gondoltok arról hogy a 18éven aluliak este 8-tól csak szülői felügyelettel mehetnek ki az utcára?

Figyelt kérdés
És hogy valószínűleg szórakozóhelyekre sem mehetnek a fiatalok 18alatt?
2012. jan. 4. 15:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%

a 18+ bulik azok nagyon jók,egy 15-16 évesnek semmi keresnivalója szórakozóhelyeken

az este 8 helyett inkább 9-10 lenne jó,a különórák,buszozás miatt,viszont nagyon jó,hogy nem engedik hogy éjjel gyerekek mászkáljanak az utcán

2012. jan. 6. 16:13
 32/39 anonim ***** válasza:

Ahogy te leírtad úgy baromság(mármint te vagy barom, hogy rosszul tudtad, hanem, ha úgy lenne lenne baromság). Este 8... Nyáron akkor még világos van. Rengeteg elfoglaltság tart annál tovább, akkor is ha semmi rosszat nem csinálnak a fiatalok, sz meg hogy velük mi történik, "magánügy", aki ettől féltette a gyerekét és meg tudta oldani már megoldotta.

Ahogy igazából van a törvény kicsit reálisabb, mert 10 után már tényleg ritkábban van komoly dolog a háttérben. Viszont az, hogy csak szülővel, az baromság, mert ha valaki pl. nyáron nagyszüleivel, vagy baráti/rokoni családnál van, és kimennek mondjuk sétálni 8kor, mert akkor még meleg van, nem biztos, hogy 10ig visszaérnek. Ugyanakkor azt is megértem, hogy annak sem lenne sokkal több értelme, ha bármilyen nagykorú lehetne, mert 18 évesek a baráti körben is lehetnek.

2012. jan. 6. 16:48
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
én azt hallottam, hogy 18 éven alul 8 és reggel 7 között nem mehet el otthonról felnőtt nélkül, de mindegy, mert még nem töltöttem be a 14et, és szombatonként járok dolgozni háromnegyed és fél 6 között kell indulnom szval... így is úgy is kiesek a keretből :D (ahm bonyolult, ismerősnél)
2012. jan. 6. 19:16
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
leszarom xd ezek után is voltam már meg a jövő hónapban is megint megyek bulizni :D nem érezteti semmi se a hatást, van aki ugyanúgy rágyújt. Rendőrök sincsenek. Havi egy buli 11-tól reggel fél 4-ig, plusz minden nap 9re érek haza edzésről, ugyhogy ennyi lenne 14L
2012. jan. 7. 13:13
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok, inni szoktam, de soha nem voltam még hulla részeg, anya vagy eljön értem, de általába 8-an megyünk a lányokkal, és taxizunk
2012. jan. 7. 13:17
 36/39 anonim ***** válasza:
52%
elég engedékeny anyukád,és felelőtlen hogy elenged 14 évesen bulizni..
2012. jan. 7. 14:05
 37/39 anonim ***** válasza:
ezt azért csinálták, hogy a fiatalok ne verekedjenek stb. Csak egy bibi van és az az, hogy a leggyakrabban az ilyenek a 18-19 éves korosztálynál fordulnak elő, szóval felesleges xD Meg van aki moziba, különórára és randira megy. Szerintem tök nagy hülyeség...
2012. jan. 8. 18:20
 38/39 anonim ***** válasza:
51%
Én sokszor csak 8-9 fele jövök haza, mert átmegyek a barátaimhoz . (Nincs valami sok dolgom itthon , szóval máshol vagyok ált.ban)
2012. jan. 12. 18:27
 39/39 anonim ***** válasza:
Aham, le lettem pontozva. Utolso vagyok. Apa alkoholista , o mar hatkor itthon van es ha talal itthon valakit belekot es veszekszik. Erre baromira nem vagyok kivancsi , ezert vagy a szobamban vagyok .iutan hazajon , vagy nem itthon. Sose cigiztem meg, ittam alkoholt, vagy probaltam ki drogokat. Normalis barataim vannak , igy ok se. Nem tudom miert kellett lepontozni. Bocsi az OFF ert. Ekezetem meg nincs, ebbe nem kell belekotni.
2012. nov. 3. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!