Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok arról ha valaki...

Mit gondoltok arról ha valaki 28 éves koráig nem dolgozott semmit? Mit csináljon utána? Hogyan találjon állást?

Figyelt kérdés
az illetőnek egy érettségije és egy szakmája van. Időszakosan dolgozgatott, referenciát önéletrajzba tud írni mert ismerős biztosítja neki . Nem elveszett ember amúgy de semmi önbizalma nincs mert fél h kihasználnák. Tőlem kért segítséget ..
2012. jan. 3. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%

erre mégis milyen választ lehet adni? hogy találjon állást? mint mindenki más

keresgéljen, jelentkezzen...

2012. jan. 3. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

A mai világban az is nehezen kap állást aki 28éves koráig folyamatosan dolgozott,nemhogy aki 28éves koráig sosem...

Én azt mondom,baromi nehéz lesz neki munkát találni,de azért próbálkozzon,nézegesse a hírdetéseket és járjon nyitott szemmel.

De hidd el,sajnos 2012-ben a legegyszerübb munkát kapni kapcsolatok által.Ismerős által bekerülni valahová.Így van neki nagyobb esélye dolgozni...

2012. jan. 3. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Keressen. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
2012. jan. 3. 11:11
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
attól függ, hogy eddig miért nem gondolt arra, hogy dolgoznia kellene; azért érettségi óta csak eltelt 10 év ... az alatt mit csinált? szóval én a választól függően állnék hozzá - lehet, hogy nem tehet róla, hogy nem volt állandó munkája pld. beteg rokont ápolt ... nem szabad infók hiányában ítélkezni.
2012. jan. 3. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem olyan családtagom van aki 40 évesen kezdett dolgozni igaz nem a tanult szakmájába /Tanárképző főiskolát végzett/ eddig soha nem volt állása jólmenő szülők mellett nem is kellett viszont van 3 gyereke biztos hogy nem volt könnyü ilyen későn beilleszkedni egy munkahelyre
2012. jan. 3. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Szia! Én 26 vagyok. Érettségi után elvégeztem 2 okj-s szakmát.Mindkettő 2 éves volt. Utána dolgoztam egy nyarat,majd elkezdtem nappalin az egyetemet. A második év elején(Még nem kezdödött el amikor kiderült babánk lesz a páromma.) Igy én 23 éves koromig tanultam,most itthon vagyok a 22hós lányunkkal. Terhesség alatt passziv féléven voltam az egyetemen,igy diákmunkát csináltam. Napi 4órában... Igaz vissza mehetnék az egyetemre de minek? Nem nekem való az...

Én is nézegetem már az állásokat,keresgélek. Máshogy nem fogok tudni elhelyezkedni...

Van 1 ismerösöm aki 28 és nem dolgozott soha,mrt a szülők mindent a popsija alá tettek.Most akar dolgozni h együtt lakik a párjával. De még a házat is a szülők vették nekik..egy elég jó helyen.

2012. jan. 3. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha van szakmája, valamennyi tapasztalata, és erről még referenciája, szerintem nincs hátrányban.

Mondjuk az önéletrajzában ne hagyjon nagy lukakat két munka között, kicsit toldjon hozzá, hogy jobban nézzen ki.

Tudom nem szép dolog a hazudozás, de ha tényleg van tapasztalata a témában, és hasonló munkakörben is elboldogulna, szerintem belefér.

Én nem dolgoztam egy évig, mert külföldön voltam a barátomnál, aztán nyelvtanfolyamra jártam, aztán beteg rokonomat gondoztam. Rögtön rákérdeztek, mi történt abban az évben, miért nem dolgoztam.. Szóval ez szemet szúr nekik.

2012. jan. 3. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:
44%

Vessen magára.

Bocs, de ennél jobban nem tudok írni. Nem hiszem el, hogy 28 éves koráig egyetlen tartósabb munkája nem akadt, csak alkalmi. Ha egy érettségije lenne még el is hinném, de van valami szakmája. Mondjuk ha egy érettségije lenne 28 évesen, az aztán még szebb lenne.

Ugyanúgy kell állást keresnie, mint bárki másnak. Beadja az önéletrajzát.

2012. jan. 3. 12:57
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Miért kellett ennyire lepontozni?Mert munka nélkül vállaltuk a babát? MErt nem akartam abortuszra menni?Mert tanultam? 6os vagyok!
2012. jan. 3. 13:47
 10/12 anonim válasza:
38%

"6os vagyok!"

Ez már valamilyen rang?

2012. jan. 3. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!