Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellett volna csináljon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna csináljon? Titeket is zavarna? És ti mit gondoltok a kicsit pocis lányokról?

Figyelt kérdés

Strandon voltunk a barátnőmmel, akinek van egy kis pocija, ami engem abszolút nem zavar. Nah és végig görcsölt, amíg ott voltunk, hogy hogy takarja el, szégyellte magát. Engem ez zavart egy kicsit, mert mondtam neki, hogy én így szeretem.

18/F

2010. júl. 18. 16:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azt nagyon jól tetted, hogy montad neki, te így szereted, ahogyan van. Ha még lesz ilyen helyzet, hogy látod rajta, zavarban van emiatt, mondhatod megint. Ám ha ennyire nem szereti így megmutatni a testét (nem arra gondolok, hogy neked, hanem, hogy sok embernek), akkor nem kell sűrűn strandra járni.
2010. júl. 18. 16:58
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen, rájöttem, hogy nem lesz gyakori randihelyünk :D Köszi a normális választ
2010. júl. 18. 17:01
 3/19 Lyon ***** válasza:
100%
Érthető!!! Szeretne nagyon tetszeni neked, ugyanis ő magának nem tetszik így, és azt hiszi, hogy akkor másnak sem. Egyszerű pszihológia! Veled is biztos előfordult valami a külsődön, ami nem tetszik és akkor azt hitted, más is szólni fog érte. Tök átlagos eset. Az a fő hogy bíztasd, hogy tényleg nem zavar téged és így is tetszik neked. Egy idő után megbékél vele, hidd el. Barátnőmnél ugyanez volt, csak őt a cicije zavarta. Mondtam neki, hogy tökéletes nekem és nem izgat rohadtul, hogy mekkora neki. Ma már azt mondja az a fő, hogy nekem tetszik és nem érdekli semmi. Egyébként nagyon nőies a pici kis poci!!!!
2010. júl. 18. 17:03
 4/19 Grim13 ***** válasza:
Próbáld meg elterelni a figyelmét, csókolózzatok pl. Nem viccnek szántam .
2010. júl. 18. 17:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2010. júl. 18. 17:18
 6/19 anonim ***** válasza:
4%
az attól függ hányadik hónapban van
2010. júl. 18. 17:31
 7/19 A kérdező kommentje:
...
2010. júl. 18. 17:34
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

Utolsónak gratulálok.

Utolsó előttinek. Szerintem nem a legjobb tanácsot adtad, azért a strandon próbáljanak meg viselkedni a szerelmes fiatalok is, a többit hagyják otthonra.

Másokat hoznak kellemetlen helyzetbe, ha a strandon nekiállnak vadul csókolózni.

2010. júl. 23. 14:04
 9/19 anonim ***** válasza:
49%

Mit jelent a pocis? dagadtad?

hány cm hány kg?

2010. júl. 23. 14:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
sztem nemkéne szégyelni, én pl szeretem ha van egy kis pocija a csajnak :P
2010. júl. 23. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!