Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellett volna csináljon? Titeket is zavarna? És ti mit gondoltok a kicsit pocis lányokról?
Figyelt kérdés
Strandon voltunk a barátnőmmel, akinek van egy kis pocija, ami engem abszolút nem zavar. Nah és végig görcsölt, amíg ott voltunk, hogy hogy takarja el, szégyellte magát. Engem ez zavart egy kicsit, mert mondtam neki, hogy én így szeretem.
18/F
2010. júl. 18. 16:50
11/19 anonim válasza:
A kis poci teljesen rendben van. Ahhoz képest, hogy milyen emberek mászkálnak amúgy a strandon, szerintem a barátnődnek nem kell szégyellnie magát. Ha te meg így szereted, akkor pláne. :)
12/19 anonim válasza:
Szerintem mond a barátnődnek, hogy nézzen csak körül.. én is sokszor csak pislogok hogy milyen alkatú emberek flangálnak hót magabiztosan, szinte egy szál semmiben. Megmondhatod különben a barátnődnek hogy nincs baj azzal ha van egy pici hasa, hisz az ösztrogén ott termelődik:) Teháááát, az igazi nőknek kell hogy legyen egy pici poci.:)
13/19 A kérdező kommentje:
A kis poci 5-7 kg plusz kiló, mint kellene legyen, de nem csak a hasán, hanem egyenletesen mindenhol elterül. Köszi a kommenteket.
2010. júl. 23. 17:24
14/19 anonim válasza:
15:22: jó nagy suttyó vagy, az ösztrogén nem a hasban termelődik, pláne nem a rárakódott zsírrétegben...
Uramatyám
15/19 anonim válasza:
Kérdező: ne azt mond mennyi felesleg van rajta, hanem azt, hogy hány cm és hány kg. Egy 175 cm-es lányon valahogy máshogy mutat az a +7kg mint egy 160cm-esen.
Amúgy meg én a helyedben nem erőltetném ezt a strandolás dolgot, inkább menjetek konditerembe.
16/19 A kérdező kommentje:
165 cm és 59 kg
2010. júl. 23. 19:36
17/19 anonim válasza:
mondd meg a barátnődnek h teljesen hülye ha szarul érzi magát az 59 kilójával mert én pl 163 cm vagyok és 55 kiló és nekem is van egy picike pocim és teljesen jól érzem magam a bőrömben!! egyáltalán nem kell takargatnia magát!! emiatt másoknak kéne inkább zsákot húzniuk a fejükre! komolyan mondom
18/19 anonim válasza:
jó ha van 1 kis hasa a csajnak ,nem jó túl sovány csaj legalábbis szerintem nem olyan jó mint a normális kicsit pocis csaj :) 15/F
19/19 anonim válasza:
Én 177 cm vagyok, és 63 kg. A hasam olyan lapos, hogy ... örülnék, ha oda is tudnék hízni, de nekem a mellemre megy, és a combomra:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!