Mit gondoltok arról ha valaki 28 éves koráig nem dolgozott semmit? Mit csináljon utána? Hogyan találjon állást?
Figyelt kérdés
az illetőnek egy érettségije és egy szakmája van. Időszakosan dolgozgatott, referenciát önéletrajzba tud írni mert ismerős biztosítja neki . Nem elveszett ember amúgy de semmi önbizalma nincs mert fél h kihasználnák. Tőlem kért segítséget ..2012. jan. 3. 11:01
12/12 anonim válasza:
Én 27 vagyok, tavaly végeztem egyetemen és 1,5 éve nem volt normális munkám, előtte is csak néhány kisebb.
Referenciának viszont nem igazán fogadják el, hogy én pár hétig itt-ott besegítettem-önkénteskedtem.
Kapcsolataim nem nagyon vannak, akit ismerek és képviselő-igazgató-vezető, hiába kérem meg, csak lesajnál, hogy szegény, még mindig munkanélküli és elküld azzal, hogy majd talán tud segíteni. Csak hát én nem vagyok olyan közeli hozzátartozó...
Épp nemrég vettek fel egy rokon csajt egy olyan állásra, ahová az én diplomám jobb lett volna, ő alig-alig, duplaannyi idő alatt végezte el a szakot egy kis főiskolán, a boltban nem bírja kiszámolni a visszajárót, de nem baj, ha elszámol valamit, majd apu kifizeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!