Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról hogy a...

Mit gondoltok arról hogy a 18éven aluliak este 8-tól csak szülői felügyelettel mehetnek ki az utcára?

Figyelt kérdés
És hogy valószínűleg szórakozóhelyekre sem mehetnek a fiatalok 18alatt?
2012. jan. 4. 15:59
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
100%
eddig 14volt, azt sem tartották be.. A 18at szerintetek ki fogja??:D
2012. jan. 4. 16:59
 22/39 anonim ***** válasza:
59%
Komolyan, már várom, mikor állítanak meg, hogy mit keresek este az utcán, amikor jövök haza a munkából vagy a bevásárlásból. 25 éves elmúltam, de kb. 14-15-nek nézek ki. (Volt már, hogy megkérdezték napközben az utcán, miért nem vagyok iskolában.:-))
2012. jan. 4. 17:37
 23/39 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem hülyeség,hiszen rengeteg gyerek mászkál éjjel az utcán ahelyett,hogy inkább otthon lennének.Ráadásul sokszor részegebbek mint egynéhány felnőtt.A szülői felügyeletet viszont úgysem tudják megoldani,hiszen sok felnőtt manapság munkából csak aludni jár haza.Tőlem is most a szilveszteri utcabálon megkérdezte egy rendőr,hogy elmúltam-e már 18.Mutattam a személyimet,hogy 25 is elmúltam,de mindegy:)

Összegezve,nem rossz ötlet,de szerintem lesznek gondok a betartatásával.

2012. jan. 4. 17:43
 24/39 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként egynéhány szülőt nagyon meg tudnék büntetni.

Hol vannak a szuperanyukák, amikor a 14 éves gyerekük hullarészegen fetreng?

Első körben a családit venném el, másodikban pénzbírság, harmadik esetben pedig elvenném a szülői jogait. Pár ilyen eset lenne csak, utána már nem nagyon lenne balhé.

2012. jan. 4. 17:45
 25/39 anonim válasza:
80%
nekem muszáj lesz megszegnem mivel ritkán van közlekedés a város ahol tanulok és lakóhelyem között. szóval ha több órám van nem érem el a korábbi vonatot és fél 9-kor érek haza minimum.
2012. jan. 4. 19:10
 26/39 anonim ***** válasza:
42%

Azért jó kdd+pétek fél 10 ig táncon vagyok..

szerda-szombat edzés kb. 8 kor van vége..

úgyhogy biztos nem tartom be.. :D

Nem járok bulizni soha ne vagyok részeg (kivétel a szilveszter karácsony stb. de csak a buliv al részeg sehogy nem vagyok) szóval naa

De mégis hogy akarják betartatni? :O

13/l

2012. jan. 4. 20:48
 27/39 anonim ***** válasza:
39%

Ezt így ugyse lehetne betartani.

Nálunk a bejárósok reggel 5 körül indulnak a buszhoz.Őket majd anyuci kisérje?

2012. jan. 4. 23:45
 28/39 anonim ***** válasza:
74%
De hol olvastál 18 éven aluliakat? Ez csak a 14 és 16 éven aluliakra vonatkozik.
2012. jan. 5. 16:02
 29/39 anonim ***** válasza:
66%
Én 16 éves fiú vagyok és 3-4 havonta járok el bulizni de csak akkor megyek discoba ha bp-ről jön dj (andro,robotrock) tök felesleges mennyi mert amúgy a discok 95%-a nagy kalap .... Oké, én is csaj 16 vagyok, de engem is idegesítenek ahogy a velem egykorúak buliznak. Viszont mire ebből a törvényből lenne valami szerintem már bőven 18 leszek.
2012. jan. 5. 17:18
 30/39 anonim ***** válasza:
41%
Egyet értek vele, nagyon is. Csak az a baj, hogy nyáron gyakran van, hogy 8-9 körül van vége az edzésnek és minimum 20 perc amíg hazabiciklizek. Esélyem sincs akkor betartani az időhatárt. Szórakozóhelyen meg semmi keresnivalója 18 alattinak, hiába hiszik, hogy menő, mert lehet hogy az, de csak azért csinálják, hogy felnőttnek érezzék magukat, holott a felnőttség nem ezt jelenti, hogy bulizni járnak és jól lerészegednek.
2012. jan. 5. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!