Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet ilyen helyzetben...

Mit lehet ilyen helyzetben csinálni? Büdös a párom keringőn :/

Figyelt kérdés

Mivel 8.-asok vagyunk,februárban egy bál keretében keringőzni fogunk az osztállyal.

A többiek már rég megbeszélték egymással évekkel ezelőtt,hogy ki kinek a párja lesz,én pedig nem kérdeztem senkit,és azon kaptam magam h már csak 1 fiú maradt.

Őt úgy képzeljétek el,mint egy falusi 'tanyárul gyüttem' tarisznyás parasztot,aki büdös,koszos,hosszú hajú,(ami még hadján,de a szemébelóg,olyan mint Samara a Kör-ből,na meg pluszba még egy merő zsír is..)egy fejjel kisebb nálam,vékony,(de iszonyatosan) és olyan csúnya,hogy ilyet még nem láttam.:|

Hogy bírjam ki a próbákat ? Minden pénteken 2óra,és olyan szinten belevagyok betegedve ebbe az egészbe,hogy állandóan bőgök.

Azt persze nem tehetem meg,hogy ne keringőzzek,mert akkor 2es lesz a magatartásom,amivel egy olyan gimibe ahova szeretnék menni,nem vesznek fel.

Valami jó tanács,hogy hogy vészeljem át ezt a 2hónapot ? :/

2011. dec. 31. 13:36
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Akkor viszont én tartozom bocsánatkéréssel.Viszont nincs más választásod ki kell bírni.Az életben lesznek még nehezebb dolgok is hidd el.
2012. jan. 1. 16:34
 42/46 A kérdező kommentje:
jááj.hnap tánc. már előre félek :\
2012. jan. 5. 20:06
 43/46 anonim válasza:
Kibírtad valahogy?
2012. jan. 7. 10:34
 44/46 A kérdező kommentje:
ki.
2012. jan. 7. 12:25
 45/46 A kérdező kommentje:
múlt hétvégén volt a tánc,és csodák-csodájára megfürdött,és levágta a haját!!!! így sem volt egy szépség,de örültem nagyon:)
2012. márc. 11. 13:00
 46/46 anonim ***** válasza:
68%
Ezt örömmel hallom! Remélem azért így nem volt olyan vészesen rossz a "nagy nap" :) Lehet jól jártál, hogy szerelmes beléd :)
2012. máj. 9. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!