Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet ilyen helyzetben...

Mit lehet ilyen helyzetben csinálni? Büdös a párom keringőn :/

Figyelt kérdés

Mivel 8.-asok vagyunk,februárban egy bál keretében keringőzni fogunk az osztállyal.

A többiek már rég megbeszélték egymással évekkel ezelőtt,hogy ki kinek a párja lesz,én pedig nem kérdeztem senkit,és azon kaptam magam h már csak 1 fiú maradt.

Őt úgy képzeljétek el,mint egy falusi 'tanyárul gyüttem' tarisznyás parasztot,aki büdös,koszos,hosszú hajú,(ami még hadján,de a szemébelóg,olyan mint Samara a Kör-ből,na meg pluszba még egy merő zsír is..)egy fejjel kisebb nálam,vékony,(de iszonyatosan) és olyan csúnya,hogy ilyet még nem láttam.:|

Hogy bírjam ki a próbákat ? Minden pénteken 2óra,és olyan szinten belevagyok betegedve ebbe az egészbe,hogy állandóan bőgök.

Azt persze nem tehetem meg,hogy ne keringőzzek,mert akkor 2es lesz a magatartásom,amivel egy olyan gimibe ahova szeretnék menni,nem vesznek fel.

Valami jó tanács,hogy hogy vészeljem át ezt a 2hónapot ? :/

2011. dec. 31. 13:36
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fürdesd meg a bál előtti napon.Vagy kérdezd meg tőle,hogy miért ilyen.
2011. dec. 31. 14:29
 22/46 anonim ***** válasza:

*neki NEM lesz párja

ezt akartam írni

2011. dec. 31. 14:29
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg,hogy a bál előtti napon fürödjön meg.
2011. dec. 31. 14:40
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
szerintem akár még jóba is lehetnétek ha barátságosan megmondanád neki hogy egyszer találkozzatok és így átvarázsolnád , nem ártana egy új külső. elvinnéd fodrászhoz az ő pénzéből, vagy együtt kiválasztanátok a megfelelő formát, ajánlanád neki hogy menjen el egy arckezelésre kozmetikushoz, tanácsolhatnád neki hogy az új suliban vagy majd a lányoknál népszerűbb lenne ha több időt fordítana az ápoltságára.
2011. dec. 31. 15:00
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg tőle,hogy miket fog csinálni a bál előtt. És mondd neki,hogy szerinted jobban állna neki a rövid haj meg mondd,hogy annyira tetszik neked mikor egy fiúnak jó illata van vagy valami ilyesmit találj ki.

Elvégre ha szerelmes beléd akkor a kedvedre akar majd járni,nem?

Meg lehet,hogy megpróbálja kicsit kicsípni magát a bálra..vagy ha ő nem legalább az anyja,apja vagy akárkije.

A magasságnak meg nem tudsz mit tenni, a próbákat meg próbáld meg átvészelni,de lehet,hogy egy kisebb megjegyzést tennél rá akkor magához térne,vagy megsértődne és visszalépne,ettől te nem kaphatsz 2-est,hogy a párod nem hajlandó résztvenni.

Meg beszélhetsz az ofővel is,hogy beszéljen a gyerekkel,szüleivel vagy hadd ne kelljen részt venned.

2011. dec. 31. 15:47
 26/46 anonim ***** válasza:
53%

Nem olvastam el az összes vitatkozást. Nekem az a véleményem, hogy viselkedj egy kicsit felnőtt módjára. Most hülye példa, de szerinted mit tenne egy felnőtt irodai dolgozó nő, ha egy ápolatlan, idegesító munkatársat ültetnének mellé. Nyilván nem tudna mit csinálni, elviselné. Jó tudom, te még kamasz vagy.

A stílusodból az látszik, hogy ezt a kérdést valószínűleg indulatból írtad, ami még ebben a percben is fűt, tehát nem gondolom, hogy erre a válaszra higgadtan reagálsz majd.

De most azt a péntek 2 órát csak kibírod, esetleg megemlítheted a fiúnak, hogy néha mosakodhatna is.

Gondolom városi vagy, de kérlek ne csúfold a parasztokat, ez még nem függ össze az ápolatlansággal!

2011. dec. 31. 15:55
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, ha van bátorságod, beszélj az ofővel, bár valószínűleg nem tud mit tenni. Mondd el, hogy te nagyon nem szeretnél ezzel a sráccal táncolni, és hátha kerít neked egy másik párt.
2011. dec. 31. 15:58
 28/46 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem csináld azt hogy mond meg neki, hogy nem ál jól a hosszú haj...stb! Ajáld fel neki, hogy levágod a haját...ajándékozd meg egy parfümmel, vagy valami eprével! Mond azt neki hogy helyes srác, és a divatosabb ruhák jobban állnak neki!
2011. dec. 31. 17:00
 29/46 anonim ***** válasza:
49%
epré helyett spré :)
2011. dec. 31. 17:00
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

adj neki egy ajándékot,utó-karácsonyi ajándéknak

rakj bele egy dezodort és egy sampont

lehet,hogy ez így most bunkón hangzik,de a nővérem mesélte,hogy volt náluk is egy büdös csaj az osztályban,és mindig tiszta izzadtság volt és bűzlött mint a nem tudom mi,és mikulás napkor a nővérem pont őt húzta és a mikulás csomagába beletett egy dezodort és a csaj először felháborodott,hogy ezt most azért kapta,mert büdös,vagy mi?! és a nővérem meg kimagyarázta magát,hogy jajj hát nem azért,csak olyan jó illata volt és gondolta,biztos tetszeni fog neki :)

14l

2011. dec. 31. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!