Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet ilyen helyzetben...

Mit lehet ilyen helyzetben csinálni? Büdös a párom keringőn :/

Figyelt kérdés

Mivel 8.-asok vagyunk,februárban egy bál keretében keringőzni fogunk az osztállyal.

A többiek már rég megbeszélték egymással évekkel ezelőtt,hogy ki kinek a párja lesz,én pedig nem kérdeztem senkit,és azon kaptam magam h már csak 1 fiú maradt.

Őt úgy képzeljétek el,mint egy falusi 'tanyárul gyüttem' tarisznyás parasztot,aki büdös,koszos,hosszú hajú,(ami még hadján,de a szemébelóg,olyan mint Samara a Kör-ből,na meg pluszba még egy merő zsír is..)egy fejjel kisebb nálam,vékony,(de iszonyatosan) és olyan csúnya,hogy ilyet még nem láttam.:|

Hogy bírjam ki a próbákat ? Minden pénteken 2óra,és olyan szinten belevagyok betegedve ebbe az egészbe,hogy állandóan bőgök.

Azt persze nem tehetem meg,hogy ne keringőzzek,mert akkor 2es lesz a magatartásom,amivel egy olyan gimibe ahova szeretnék menni,nem vesznek fel.

Valami jó tanács,hogy hogy vészeljem át ezt a 2hónapot ? :/

2011. dec. 31. 13:36
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
91%

13:54 nincs igazad

a kérdező nem egyszerűen kényeskedik

arról van szó h a tánc egy "intim" műfaj és bizony igen kellemetlenné teszi a dolgot a másik fél higiéniai hiányossága

én se vagyok kényes hercegnő, de egyetemen előttünk ült egy büdi srác azt is nehéz volt elviselni

pedig tudtuk h szegény a srác, meg ilyesmi...

de akkor is

ez alapvető szocializációs kérdés

egy szappan-dezodor-sampon kombó meg nem kerül olyan sokba,

2011. dec. 31. 14:09
 12/46 paróka válasza:
30%
A külső meg nem minden, csak még nem vagy elég érett, hogy megértsd. 14 évesek vagytok, lehet, hogy 24 éves korára egy Adonisz lesz belőle, ebben a korban sokat változik az ember. Tudod, van egy ismerős lány, aki olyan szép, mint egy hercegnő, címlapon is szerepelhetne, és olyan gonosz, kétszínű, meg nagyképű, hogy a gyomrom kifordul tőle.
2011. dec. 31. 14:11
 13/46 anonim ***** válasza:
60%
Lehet,hogy nem kerül sokba.De valakinek esetleg inkább kajára kell.És ha tényleg nem kerül sokba vegyen neki.
2011. dec. 31. 14:12
 14/46 paróka válasza:
42%
szappan-dezodor-sampon kombó meg nem kerül olyan sokba, nem bizony, csak lehet, hogy nekik éppen kenyérre sem telik, vagy a villanyt nem tudják kifizetni, vagy éppen a lakáshitelt, ebbe is gondoljatok bele.
2011. dec. 31. 14:13
 15/46 anonim ***** válasza:
93%

kizárt

egy szappan 50Ftért kapható!!!

ne vicceljetek már

ez igényesség kérdése nem anyagiaké!!!

tudom én h mennyi a baj manapság az országban de ez azért túlzás

2011. dec. 31. 14:16
 16/46 A kérdező kommentje:
az apájának hangszerjavító vállalkozása van vagymi..ami nem mehet olyan rosszul..meg tökmind1,nem hinném,hogyha Nike pulcsira tellik,akkor nem tud legalább minden második nap megfürdeni,és minden héten egyszer megmosni a haját.
2011. dec. 31. 14:19
 17/46 anonim ***** válasza:
91%

ha gazdag, ha szegény a tisztálkodás az elvárható minimum attól aki közösségbe jár

ok h együtt kell érezni az elmaradt társadalmi rétegekkel, de elvakultak ne legyünk

amúgy úgy tűnik jelen esetben nincs szó óriási szegénységről

2011. dec. 31. 14:21
 18/46 A kérdező kommentje:

14:08

Lehet,hogy nem vagyok én sem egy szépség,de minden nap fürdök,tiszta a hajam,és igényes vagyok magamra. És itt nem is arról van szó,hogy csúnya vagy valami..hogy fogunk már kinézni ? Én eleve 167cm vagyok ő meg szerintem nincs 160..és akkor még pluszba a magassarkú.

2011. dec. 31. 14:22
 19/46 A kérdező kommentje:

az meg biztos,hogy nem hozom haza:d

meg egyébként is,attól nem lesz jobb,ha egyszer megfürdik. 3 napra rá ugyan olyan büdös lesz.

2011. dec. 31. 14:25
 20/46 anonim ***** válasza:
83%

ez meg a másik!!

egy lány életében azért ez elég fontos nap!

és ez rohadtul elrontja:S

Sztem is beszélj az osztályfővel hogy oldjátok meg valahogy

Sulin Kívülről nem lehet másik párt hozni?

Vagy ahhoz késő?

abban is benne lennél h ne táncolj? ha mondjuk az ofő elfogadja az érveidet és megígéri h nem ad rossz jegyet magatartásból?

de akkor meg neki lesz párja...

áh nem tudom...

2011. dec. 31. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!