Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyáék elutaznak szilveszterre...

Anyáék elutaznak szilveszterre külföldre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

úgy beszéltük meg hogy nővéremmel leszünk otthon és átjöhet nőérem barátja is. Itt is alszik. Ez eddig oké is csak ők szeretnének menni bulizni és engem egyedül hagynak otthon anyaáék tudta nélkül. Anya nemengedte el őt most szilveszterre bulizni mert pár hete részegen jött haza. Szóljak anyuéknak? Vagy inkább maradjak csöndben.

11/L

2011. dec. 28. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én falaznék neki, mert a tesóm, de ha kiderülne, akkor elvárnám, h együtt szívjunk. :)

Ha nem félsz egyedül, akkor maradhatsz, de azt ugye tudod, ha bármi bajod lesz (v nővérednek) szüleid mennek a börtönbe?

2011. dec. 29. 10:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Válaszolók tisztában vagytok avval, hogy egy 11 éves kislánynak akkor EGYEDÜL kell otthon eltöltenie a szilvesztert???? Mekkora szívás már.

Kérdező, miért nem mész át inkább az egyik barátnődhöz? A nővéred meg akkor "otthon lesz a barátjával" és mennek amerre jól esik.

2011. dec. 29. 12:16
 13/20 A kérdező kommentje:
ma átjött az egyik barátnőm és megbeszéltük hogy itt alszik. Fogunk társasozni filmezni, tesóm odaadja a festékeit és ki is festhetjük egymást. Tesóm mondta hogy 1-2szer hazanéz éjjel és baj lesz ha nem leszünk otthon. Még a ház elé se szereté ha kimennénk tűzijátékot nézni
2011. dec. 29. 12:30
 14/20 anonim válasza:
Szerintem hívj át pár barátnődet és csináljatok valami jót, gépezzetek DVD-zetek felelsz v mersz.ezzetek. hagyd a nővéredet had bulizzon. Elég nagy vagy ahoz h magadra vigyázz...mielött elmenne a nővéred esetleg csinálhat nektek vmi kaját. Csináljatok Ottalvós bulit :)
2011. dec. 29. 13:00
 15/20 A kérdező kommentje:
nővérem mondta hogy csináll nekünk szendvicseket meg valamit süt is. De még sose voltam éjjel így egyedül mert anyáék nem engedik. De kiszerettem volna menni éjfélkor tüzijátékot nézni nemtudom nővérem miért nem engedi
2011. dec. 29. 13:54
 16/20 A kérdező kommentje:
3barátnőm jön. Szerettem volna ha 2fiú osztálytársam is jön de azt tesóm nem engedi sajnos.
2011. dec. 29. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát, a nővéred elég felelőtlen. Ugyanakkor én falaznék neki a helyedben. Később hátha ő is rendes lesz veled. Ragaszkodj ahhoz, hogy telefonon felhívhasd, ha bármi baj van. És Te ne csinálj semmi veszélyeset vagy marhaságot, pláne ne menj el otthonról sehová. Érezzétek jól magatokat a barátnőddel, és legyetek felelőssételjesek! Boldog új évet!
2011. dec. 29. 15:09
 18/20 A kérdező kommentje:
óránként fog hívni és haza is néz 1szer aztmondta. De szerintem lesz a fejében alkohol mer tudom hogy szokott inni bulikon szilveszterkor meg duplán. Barátja vezet szóval ő nemhiszem hogy fog inni
2011. dec. 29. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:
te hívd át pár barátnődet. akkor nemis egyedül leszel,tesód lóg neked eggyel. és a szüleid is nyugodtan lehetnek.:)
2011. dec. 30. 21:13
 20/20 anonim válasza:
ha még nem szóltál róla van mivel zsarolnod :)
2012. jan. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!