Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti sírtok a filmeken?

Kamaszok ti sírtok a filmeken?

Figyelt kérdés

a titanicon??

vagy a lessin?

vagy van olyan film amin el sírjátok magatokat?

2011. dec. 26. 15:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
a titanicon és a lessin is sírtam...elég érzékeny vagyok,ugyhogy szinte minden filmen elsirom magam :)
2011. dec. 29. 15:46
 32/36 anonim ***** válasza:
74%
Na igen. A Titanicon mindig. :) Meg még egypár filmen. Egyébként minden a hangulatomtól függ, hogy épp milyen állapotban vagyok. Legutóbb a Neveletlen hercegnő végén is ejtettem pár könnycseppet, pedig az Happy Enddel zárul. :)
2011. dec. 31. 01:31
 33/36 anonim ***** válasza:
Én a Marley and Me-n bőgtem legalább 3 óráig utána , és sirattam a most is makk egészséges 1 éves kutyámat XD
2012. jan. 1. 16:42
 34/36 anonim válasza:
100%

Szoktam könnyezni a filmeket, igen.

21F

2012. jan. 8. 20:01
 35/36 anonim válasza:
Én általában a háborús filmekkel és az életrajzi drámákkal vagyok így , néha (főleg ha egyedül vagyok) igen csak össze tud szorulni a torkom , és igen volt már olyan , hogy pár könnycsepp legördült (persze ezt nem látta senki :D) egyébként fejben elég erős vagyok , tehát ha akarom akkor egyáltalán nem mutatom ki az érzelmeimet akármilyen filmről is legyen szó vagy bármiről. 18F
2012. jan. 29. 16:51
 36/36 anonim ***** válasza:
bevallom elsőnek mindkettőn sírtam(a kutyás sztorik amúgy is érzékenyen érintenek) a titanikot miután harmadjára látom már csak elérzékenyülök.
2012. aug. 2. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!