A Titanic engem nagyon felidegesített. Nem sírtam miatta, hanem ismét megerősítést nyert, hogy mennyire utálom az embereket. Baromság az egész. Mi az, hogy a férfiak nem mentek a mentőcsónakba?! Engem senki nem akadályozhatott volna meg benne.
A vízben a szerelmes párról készült rész is baromság. A fickó csaja felmászott egy úszó falemezre, de nagy baromság, hogy a fickó már nem mászott fel. Én biztos, hogy felmásztam volna.
Bennem nagy empátia van, szóval nem egyszer elérzékenyülök egyes filmeken (NEM a Titanicon), de nem sírok, mert fiú vagyok. :)
2011. dec. 27. 16:31
22/36 anonim válasza:
utolsó: Férfiak is mentek a mentőcsónakba, de először a nők és a gyerekek ülhettek be. Szerintem ez így van jól, a gyerekek a legfontosabbak.
2011. dec. 27. 17:34
23/36 :) :) :) válasza:
Nanáá,szinte mindenen ami egy kicsit is szomorú vagy megható :D
2011. dec. 27. 19:08
24/36 anonim válasza:
"de először a nők és a gyerekek ülhettek be"
Na ez a baromság. Én biztos, hogy senkit sem engedtem volna előre. Az menjen a mentőcsónakba, aki közelebb van hozzá.
"a gyerekek a legfontosabbak"
Ez meg a másik legnagyobb baromság.
2011. dec. 27. 20:38
25/36 anonim válasza:
utolsó te egy érzéketlen tuskó vagy
2011. dec. 27. 22:11
26/36 anonim válasza:
amin kegyetlenül sírtam, az a gyűrűk ura volt... :/
18L
2011. dec. 27. 23:06
27/36 anonim válasza:
22:11
Én nem vagyok érzéketlen, de nem tehetek róla, hogy te birka vagy.
Én igazságos szempontból nézem a dolgokat.
2011. dec. 27. 23:11
28/36 anonim válasza:
azért nem mászott fel mert akkor felburult volna az egész -.-
én a Fekete hattyún, a Titanicon és a Lessien is sírtam :/
2011. dec. 28. 00:44
29/36 anonim válasza:
Hehe :P én mindegyik filmre emlékszem amin sírtam (mackótestvér,titanic-mikor a csávokám meghalt,szerelmünk lapjai,pár döglött akták rész, és amin a legjobban az az angel 1 évadának a 8 része hát mit mondhatnák szerettem azt a párost :D ). De az évek során kicsit rideg lettem így már nem hatnak meg ezek a dolgok volt már pár barátom és mikor szakításra került a sor akkor sem ejtettem egy könnyet sem ... Visszanéztem a felsorolt filmeket és azok sem voltak már olyan nagy hatással mint anno 2-3 éve voltak ... hát ez van :) egyedül azt az angelös részt nem néztem vissza de majd kipróbáljuk :) ! 16L
2011. dec. 28. 01:49
30/36 anonim válasza:
00:44
Nem borult volna fel. A csaj ellensúlyt adott volna. -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!