A Titanicon se Jake miatt sírtam, a szegény emberes jelenetnél sírtam nagyot. De ha úgy van még a krimiken is tudok sírni mikor mutatják az áldozat családját pl...
14L
2011. dec. 26. 21:48
13/36 anonim válasza:
Igen, mindig (még a Kutyaszálló-n is sírtam :DDD). Mondjuk más előtt nem szeretek sírni, de nem tudom visszafogni magam. :D A Titanic a kedvenc filmem, megszámolni sem tudom már, hányszor láttam, mégis kivétel nélkül mindig sírtam rajta.
Utolsó: Amúgy Jack, nem Jake.:)
14/L
2011. dec. 26. 22:55
14/36 anonim válasza:
Titanic!:) nagyon sokszor láttam de valahogy mindig sírok..:DD
2011. dec. 26. 23:17
15/36 anonim válasza:
Se a Titanicon, se a Lessin. A Titanicot először egyedül láttam, amíg nem olvastam itt-ott, hogy sírós film, nekem eszembe se jutott, hogy sírni lehetne rajta:D Ebből is látszik, hogy nem vagyok egy érzelmes típus, de volt egy film, amin konkrétan nem sírtam, de volt egy jelenet amikor EGY könnycsepp kijött a szememből, és végig gombóc volt a torkomba. Ez a film pedig a : Hacsi - a leghűségesebb barát:)
2011. dec. 26. 23:52
16/36 anonim válasza:
nem. a titanicon is csak könnyes lett a szemem de ahhoz hogy a könnyek kicsorduljanak, erőlködés kellett. nem sikerült.
2011. dec. 27. 01:04
17/36 A kérdező kommentje:
köszönöm.
én inkább a titanicon könnyezem el magam,
na meg a mensi ideje alatt érzékenyebb vagyok...
2011. dec. 27. 12:49
18/36 rebeka.szilvas válasza:
Én szinte mindenen elsírom magam:S
2011. dec. 27. 15:09
19/36 anonim válasza:
Kb. én is mindenen. Tegnap meg tegnapelőtt azért bőgtem, mert volt a Micsoda nő és a Ház a tónál, előtte különböző videóókon.
De bőgtem már a Micimackón, Oroszlánkirályon, Mackótestvéren, meg még rengeteg drámán, amit nem sorolnék fel.
17/l
2011. dec. 27. 15:16
20/36 anonim válasza:
Néha. A Titanicon akkor sírtam mikor már mentek volna el a zenészek, de aztán újra játszani kezdtek... Csak ott :) Először a Szabadság, szerelem végén sírtam, azóta volt pár siratós film :) Furcsa módon a gyűrűk ura sokadik megnézése után elsírtam magam a végén. A Túl a barátságon végén is sírtam, meg a Pocahontason, stbstb... :D Mielőtt nekiálltam volna választ írni egy csomó eszembe jutott, de most mindent elfelejtettem kb. Ja egyébként a Lassie-t nem is láttam (szégyellem magam :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!