Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamaszok! Hogy telt a szenteste?

Kamaszok! Hogy telt a szenteste?

Figyelt kérdés
Mit hozott a Jézuska? Milyen volt a vacsi? Segítettetek az előkészületekben? :)
2011. dec. 25. 09:45
 1/4 anonim válasza:

Jól.

Kaptam egy nintendo 3ds t zoknit könyvet és pénzt.

A vacsi finom volt.

Nem segitettem hanem nekem segitettek.

11/f

2011. dec. 25. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem volt semmi különös. Nem volt karácsonyi hangulat, de nem lepődök meg, sosem szokott. :(

A jézuska hozott egy táskát, amitől sajnos hányingerem van. De mivel tudom, hogy nagyon jó szándékból hozta, csak mosolyogtam és megköszöntem. :( Hozott még pénztárcát, körömcuccokat meg 2 könyvet. :)

A vacsiban semmi különös nem volt, hal volt, meg saláta. Meg sok péksüti.

Előkészület nemigen volt, így nem tudtam miben segíteni. Kitakarítottam a szobámat. :/

14/L sajnálom hogy így telik nálunk a karácsony :(

2011. dec. 25. 12:11
 3/4 anonim válasza:

Rosszul telt.. semmi karácsonyi hangulat nemvolt.. előkészületekben segítettem. : ) De miután megjött anyám újdonsült pasija le volt sz*rva a fejem egészen addig amíg le nem lépett. Vagyis úgy éjfélig..

Ajándékot apámtól kaptam csak 1 farmernacit, parfümöt meg egy kis pénzt, mástól semmit..

Kár, hogy az egész szent estét és a karácsonyt is egyedül, a számítógép előtt kell töltenem és azt kell hallgatnom anyámék, hogy nyalják-falják egymást... =/ ='(

2011. dec. 25. 16:33
 4/4 rebeka.szilvas válasza:

Nálunk sem volt karácsonyi hangulat,mert nem volt hó.Sajnos.Pedig az unokatesómmal elmentünk volna szánkózni:(

Amúgy a vacsora nagyon finom volt,karácsony másnapján a nagymamáméknál voltunk ott is kaptam egy csomó ajándékot,meg persze anyáéktól is.Összeségében tűrhető volt.

De a barátaimmal holnap elmegyünk korizni,már alig várom.

12/l

2011. dec. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!