Nálatok hogyan telt a Szenteste?
Nálunk is úgy volt mint az előttem írónál,hogy leragadt az első ajándéknál.először a fát látta meg nagyon álmélkodott,de pityergett mert ő beszélni akart a Jézuskával.aztán anyósom meg apa szépen alácsempészte az ajándékokat.először észre se vette őket amikor mutattuk akkor tűnt fel neki,kibontotta nagy lelkendezve,az egy laptop volt na elkezdett vele játszani aztán sehová tovább,több ajándékot nem bontott ki vagy fél óráig,aztán nagy rábeszélésre megtalálta a Thomas mozdonyokat na akkor azzal játszott még fél órát,közben megjött anyukám,apukám tesóm,én befejeztem a vacsorát,még 1 két ajándékot kibontott,de vacsizni nem jött velünk mert játszik,kirakózott,autózott mozdonyozott.Egész este el volt velük,aztán szépen odaadta mindenkinek a saját kis ajándékát,én 6 fogásos vacsorát csináltam,kicsináltam vele a családot:)mindenki jobbra balra dült:)
3 éves a kisfiam,de este nagyon nehezen aludt el,forgolódott,tekergett,gondolom benne volt a sok öröm.szép nap volt.este apával még a mienk volt aztán alvás nekünk is.De jövőre tényleg csak max 2 ajándékot kap,olyat amire nagyon vágyott.több nem lesz.
Éppen 10 hónapos volt tegnap a lánykám.
Délután jöttek rokonok, ki is borult a szentem, mert sok volt neki hirtelen a "rengeteg" ember, a hangzavar, a sok játék és csomagolóanyag. Aztán fürdés után, amikor már csak hármasban voltunk, akkor szépen megnyugodott, megnézett minden ajándékot. Játszottunk kicsit, nézegettük a képeskönyveket, aztán ki is dőlt hamar. Fárasztó volt neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!