Nálatok hogyan telt a Szenteste?
Mi 3-asban gyertyafeny melett megvacsoraztunk.A 13honapos lanykank ult a sajat szekebe es sult hust majszolt kenyerrel.
En elotte mar feldiszitettem a fat,ajandekokat is kibontogattuk ki ugyesebben ki segitsegel. :)
Azota az uj jatekok a kedvencei.Bevallom nemelyikkel en is szivesen eljatszottam!
Tovabbi Kellemes Unnepeket kivanok.
Kisfiam 19 hós!Ebéd után bealudt addig mi Apával feldíszítettük a fát meg én közben főztem is!Mikor felkelt a fiúnk tágra nyílt szemekkl nézte a csillogó fát!leültünk a fa elé mind3-an és karácsonyi dalokat énekeltünk,csillagszóroztunk,csengőt csengettünk!!Majd megérkeztek anyukámék,anyósomék(ők is hoztak sok kaját,sütit) mindenki betette az ajándékát a fa alá!Nekiálltunk vacsizni a 15 fajta fogásos vacsiból és mindenki degeszre ette magát!Kisfiunk sült kacsát majszolt krumplival!Nagyon teteszett neki,hogy ekkora nagy családi körben eszik mindenki!
Majd kisfiam felfedezte az ajándékokat a fa alatt és elkezdődött a nagy bontogatás!nemtudom szavakba foglalni ami öröm látszott a fiunk arcán!Ő mindeggyik játékkal játszott és mindeggyiket nagyon élvezte közben az egyik mamától a másik mamái papáig rohangált örömében!Közben iszogattunk,sütiztünk!nagyon de nagyon jó hangulatba telt az este!Kb fél 8 fele már nagyon fáradt volt a fiunk így mindenki szedelőzködött és elment haza!Apával gyorsan lefürdettük majd beájult a tökös!Apával nagyon boldogok voltunk,hogy a fiunk ilyen boldog volt a sok ajándéktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!