15éves lányt ellehet engedni barátnőkkel szilvezterezni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 11:45
31/34 A kérdező kommentje:
igen a nagyobb lányom elvolt engedve 15 évesen. De benne jobban bíztam mert láttam rajta hogy megvan a magához való esze.
2011. dec. 24. 12:33
32/34 anonim válasza:
sztem egyátalán nem jogos a kiakadás,úgysem ha elengedte,bár én tuti nem engedném el a 15 éves lányom,de ha a kérdező megbízhatóbbnak,érettebbnek tartja a nagyobb lányát,nem azt jelenti,hogy a kicsi is ugyanolyan és ugyan azokat megteheti
33/34 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél,örülhet,hogy ennyi meg lett neki engedve,hogy áthivhatja a barátnőit.Most lehet,sőt biztos,hogy mérges lesz rátok,de elmúlik,nem lehet mindig az amit ő akar.
Boldog karácsonyt!:)
34/34 A kérdező kommentje:
hát igen. Csak utálja a nővérét és nem áll szóba se vele
neked is nagyon boldog karácsonyt
2011. dec. 24. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!