15éves lányt ellehet engedni barátnőkkel szilvezterezni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 11:45
1/34 anonim válasza:
Attól függ, hova, kik lesznek ott.
3/34 anonim válasza:
14 éves vagyok és engem elengednek. Igaz apukám nagyon jó fej és imád engem.
4/34 A kérdező kommentje:
Peste élünk és osztálytársakkal mennének 4en
2011. dec. 23. 11:58
5/34 A kérdező kommentje:
és valamelyik discoba mennének
2011. dec. 23. 11:58
6/34 A kérdező kommentje:
lányom tipikus az a kis plázacica ezért félek elengedni. Eddig nemengedtük őt 9nél tovább sehova de most nagyon könyörög a discóért
2011. dec. 23. 12:08
7/34 anonim válasza:
Egy 15 éves lány még nagyon gyerek!
Esetleg házibuliba, ahol ott vannak a házigazda szülei.
Amúgy, ha jól tudom 16 év alatt nem engedik be a bulizni vágyókat.
Legalábbis az én időmben így volt.
21l
8/34 A kérdező kommentje:
novére 17éves és azzal érvel hogy ő miért van elengedve mikor csak 2évvel idősebb
2011. dec. 23. 12:33
9/34 anonim válasza:
Discóba be sem engedik 16 év alatt - normál esetben.
Te meg érvelj azzal amivel ő: hogy a nővére 2 évvel idősebb nála.
De nálam attól függne, hogy hová mennének - disco kizárva - és kikkel - barátnőkkel házibuli ok lenne.
10/34 A kérdező kommentje:
az új ötlet az hogy barátnőjének a 18éves fiúja csinál házibulit és szeretne menni mert az összes barátnőjét elengedték. Foggalmam sincs engedjem e el vagy ne. Szülők nem lesznek otthon. Itt hisztizik hogy nővére minden héten bulizhat reggelig és aludhat a barátjánál őt meg szivezterezni se engedjük el. Nem tudom mit tegyek vele
2011. dec. 23. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!