Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15éves lányt ellehet engedni...

15éves lányt ellehet engedni barátnőkkel szilvezterezni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 11:45
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:

Szia!Dr.Vilam Sztratya pszihologusno vagyok.

Tudod, ez bonyolult helyzet.Az a kerdes, hogy mennyire bizol meg benne?Fiu lesznek?Lessz ital?Es ilyen dolgok...az nem jo!Tudod, szerintem meg korai elengedni.Nehez lessz neki nemet modani, de inkabb mondj nemet, minthogy valami tortenjen.Az en lanyom 16 eves es nem engedem el ilyen pocsek helyekre.Es hidd el megerti, sajat erdekeben csinalom.Inkabb felforditom az egesz hazat es csinalok nalam bulit.Es en alszok kint a ferjemmel a napozo agyon(nyaron)minthon elengedjem.Tehat..ezt mar te tudod.

Udvozollek, es ird meg, hogy mi volt a valaszod a lanyoddal szemben!

2011. dec. 23. 20:45
 22/34 anonim ***** válasza:
49%

Szia.(remélem nem gond,hogy tegezlek)

Én is 15éves vagyok,mint a lányod.Idén Szilveszterkor először szeretnék elmenni otthonról,eddig minden évben otthon ünnepeltem anyuékkal.Viszont ez nekem nem azt jelenti,hogy elmegyek discoba,vagy házibuliba,csak a barátnőmhöz megyek át,és együtt tartunk egy csajos bulit.Inni nem fogunk,maximum éjfélkor koccintunk pezsgővel.Szerintem 15évesen ennyi bőven elég,sőt örülök,hogy ide elengedtek.Házibuliba,meg discoba ráérünk(én is,meg a lányod is) járni,majd pár év múlva.Én a helyedben nem engedném el,úgy ahogy az én szüleim se engednének.Lehet,hogy azért is vagyok ilyen véleményen,mert én igy lettem nevelve,kisebb korom óta mindig megvan a határ,hogy hova mehetek,kivel,és meddig.

Majd ird meg,hogy döntöttél. :)

15/L

2011. dec. 23. 21:01
 23/34 A kérdező kommentje:
úgy érzi kivételezek vele és a növérével és nekem ez rosszul esik mer én nem így érzem. De mégse tilthatom meg a 17évesnek hogy menyen mer a kisebbet nemengedem
2011. dec. 23. 21:06
 24/34 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy majd ha ő is 17éves lesz,akkor mehet ő is.Érvelhetsz azzal,hogy amikor a nővére volt 15 ő se mehetett.Azért van különbség 15éves és 17éves között.
2011. dec. 23. 21:15
 25/34 A kérdező kommentje:
végül is úgy döntöttünk hogy nem mehet el. Barátnőit áthívhatja ha szeretné még pezsgőt is veszek nekik.
2011. dec. 23. 21:29
 26/34 anonim válasza:
Dr.Vilam pszihologus vagyok.Nagyon jo dontes, a leheto legjobb.Most biztos kilessz ratok, mert en is ugy voltam es teis es mindenki, de most belatom, hogy jol tettek a szuleim.
2011. dec. 23. 22:15
 27/34 A kérdező kommentje:
szerinte akkor is kivételezek köztük márpedig 15 éves és malydnem 18éves között van külömbség
2011. dec. 23. 22:32
 28/34 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy a nővére éretten viselkedik, ezért mer megbízni benne.

De aki a "Bezzeg ő"-vel, és hisztivel tud dobálózni, az nem felnőtt, hanem gyerek.

Egy gyereknek pedig nincs keresnivalója semmilyen buliban, ami este10nél tovább tart!

2011. dec. 23. 23:38
 29/34 anonim ***** válasza:

Hozzám a barátnőm jött át, v én mentem, és ennyi volt. Du. bekajáltunk egy nagy pizzát - ketten -, éjfélkor elmentünk a faluba sétálni, vettünk hamburgert az éjjel-nappalistól aztán ennyi volt. Végig baromkodtuk-beszélgettük az estét, meg apa hagyott itthon egy üveg pezsgőt, amiből ittunk 1-1 pohárral.

15 évesen bőven megfelelt ennyi, a lányodat pedig tudod ki engedné, ha hisztizne.

2011. dec. 24. 11:43
 30/34 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű, csak azt kell megválaszolnod, hogy a nagylányod 15 évesen bulizhatott-e így, vagy nem. Ha nem, akkor nincs miről beszélni, ha meg igen, akkor jogos a lányod kiakadása.
2011. dec. 24. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!