15éves lányt ellehet engedni barátnőkkel szilvezterezni?
Szia!Dr.Vilam Sztratya pszihologusno vagyok.
Tudod, ez bonyolult helyzet.Az a kerdes, hogy mennyire bizol meg benne?Fiu lesznek?Lessz ital?Es ilyen dolgok...az nem jo!Tudod, szerintem meg korai elengedni.Nehez lessz neki nemet modani, de inkabb mondj nemet, minthogy valami tortenjen.Az en lanyom 16 eves es nem engedem el ilyen pocsek helyekre.Es hidd el megerti, sajat erdekeben csinalom.Inkabb felforditom az egesz hazat es csinalok nalam bulit.Es en alszok kint a ferjemmel a napozo agyon(nyaron)minthon elengedjem.Tehat..ezt mar te tudod.
Udvozollek, es ird meg, hogy mi volt a valaszod a lanyoddal szemben!
Szia.(remélem nem gond,hogy tegezlek)
Én is 15éves vagyok,mint a lányod.Idén Szilveszterkor először szeretnék elmenni otthonról,eddig minden évben otthon ünnepeltem anyuékkal.Viszont ez nekem nem azt jelenti,hogy elmegyek discoba,vagy házibuliba,csak a barátnőmhöz megyek át,és együtt tartunk egy csajos bulit.Inni nem fogunk,maximum éjfélkor koccintunk pezsgővel.Szerintem 15évesen ennyi bőven elég,sőt örülök,hogy ide elengedtek.Házibuliba,meg discoba ráérünk(én is,meg a lányod is) járni,majd pár év múlva.Én a helyedben nem engedném el,úgy ahogy az én szüleim se engednének.Lehet,hogy azért is vagyok ilyen véleményen,mert én igy lettem nevelve,kisebb korom óta mindig megvan a határ,hogy hova mehetek,kivel,és meddig.
Majd ird meg,hogy döntöttél. :)
15/L
Mond meg neki, hogy a nővére éretten viselkedik, ezért mer megbízni benne.
De aki a "Bezzeg ő"-vel, és hisztivel tud dobálózni, az nem felnőtt, hanem gyerek.
Egy gyereknek pedig nincs keresnivalója semmilyen buliban, ami este10nél tovább tart!
Hozzám a barátnőm jött át, v én mentem, és ennyi volt. Du. bekajáltunk egy nagy pizzát - ketten -, éjfélkor elmentünk a faluba sétálni, vettünk hamburgert az éjjel-nappalistól aztán ennyi volt. Végig baromkodtuk-beszélgettük az estét, meg apa hagyott itthon egy üveg pezsgőt, amiből ittunk 1-1 pohárral.
15 évesen bőven megfelelt ennyi, a lányodat pedig tudod ki engedné, ha hisztizne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!