A barátnőkkel megmaradt a kapcsolatotok?
Jódarabig nem akartuk elmondani, hogy babát várunk. Aztán amikor elmondtam a barátnőimnek, egyszer látni akartak, hogy nagy pocival milyen vagyok, akkor nagyon el akartak jönni hozzánk, de azóta nem igazán keresnek. Nekik még nincs babájuk. Más járt már így?
31 hetes
Szia pont tegnap panaszkodtam az egyik barátnőmnek, akivel szinte egyzserre szültünk.
Az ő barátnői átjárnak, a férje sokszor éjszakázik, ezért ott csajmuriznak, DVDznek, pizzát rendelnek.
Hozzám meg soha nem jön egy barátnőm se, mindegyik csak egyszer volt, hogy lássa a gyereket, aztán ennyi. Még csak fel sem hívnak. Szintén gyermektelenek. Szóval készülj, hogy új barátnőket kell keresned :(
6 hónapos kislány anyukája
ÉN is ebben a cipőben vagyok. Első babánkat várjuk és mióta terhes vagyok eléggé hanyagolnak:S kicsit rosszul esik, de nekem a család a legfontosabb. A barátok előbb utóbb lekopnak az emberről!
Ne foglalkozz vele. Neked lesz egy családod, ők meg csaj bulizzanak ahogy akarnak.
A terhesség bizony átalakítja a kapcsolatokat.
Van egy gyerekkori barátnőm. Fiatal korunkban m9ndig együtt lógtunk, és mindent megbeszéltünk.
Aztán neki lett 2 gyerek egymás után, én meg pasiztam ezerrel. Valahogy nem volt közös témánk, és egy kicsit eltávolodtunk egymástól.
Most viszont, hogy babát várok, és már a 28. hétben vagyunk, újra összejöttünk, mert megint van közös kidumálnivaló. Ő már átesett a várandósságon, de mélg jól emlékszik, milyen is volt. És jólesik neki nosztalgiázni egy kicsit. Rengeteg tanácsot ad, és van kivel megbeszélni a dolgaimat a nőgyógyászon és a védőnőn kívül. És a barátnőm gyerekeivel is tudok "előgyakorolni" egy kicsit.
Hidd el, a te barátnőid is visszatérnek majd, ha újra lesz közös témátok.
Boldog babavárást.
Nem szoktam egyébként a babavárásról beszélni nekik, ha kérdeznek válaszolok, de egyébként nem taglalom. Sőt másról viszont tudok/tudnék velük beszélgetni.
Érdekes ez az állapot, akiknek már van, velük azért nem találkozunk, mert már nem érnek rá a gyerekek miatt. Amikor találkoztunk, akkor mondták, hogy jaj csak a gyerekekről előttem ne beszéljenek, mert engem idegesít, aztán visszakérdeztem, hogy ezt kimondta? Én szívesen hallgattam ez előtt is. Inkább ez a helyzet zavar, hogy mindenki belekombinál hülyeségeket és ezért nem találkozunk. Nem unatkozom, jól elvagyok, csak épp tegnap ígérte be magát az egyik barátnőm, nem jött, de még nem is telefonált és akkor jutott ez az eszembe, hogy jé, akkor mostmár ez így lesz?
Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok!
Én vagyok a mázlista dög...
3 barátnőmet 16 éve ismerem, a negyediket 12 éve. Még gimis,egyetemi barátságok.
Ötünk közül én vagyok a 4. anyuka, és bár ritkultak és átalakultak a találkozások, a barátság megmaradt, sőt, mintha jobb is lenne. Élvezettel hallgatjuk az eseményeket.
Bár az is igaz, hogy nem csak a gyerek a téma, van más is bőven, főleg, ha a férjek is jelen vannak.
Isteni kajálásokat csinálunk együtt.
Itthon van 2-3 anyuka, akikkel eljárunk sétálni a gyerekekkel, de ezt azért nem nevezném barátságnak. Ők "csak" ismerősök, de nagyon fontos ismerősök.
Kedves kérdező, lehet, csak elfelejtett szólni, elsőre ne szívd fel magad. Én külön kikérem magamnak, hogy szóljon ha valaki jön vagy nem jön, mert van, amikor egész nap nem vagyunk otthon babómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!