A barátnőkkel megmaradt a kapcsolatotok?
Jódarabig nem akartuk elmondani, hogy babát várunk. Aztán amikor elmondtam a barátnőimnek, egyszer látni akartak, hogy nagy pocival milyen vagyok, akkor nagyon el akartak jönni hozzánk, de azóta nem igazán keresnek. Nekik még nincs babájuk. Más járt már így?
31 hetes
A mázlista dög vagyok.
Na ez szemét dolog. Csöppet én is begurultam volna. Attól, hogy te otthon vagy, a minimum, hogy megtisztel azzal, hogy szól vagy hív vagy visszahív.
Jó, van, hogy elfelejti az ember, előfordult, hogy a munkám hevében visszahívást ígértem a barátnőmnek és 2 nap múlva jutott eszembe... Szégyelltem is magam.
De ő nem várt rám sehol, nem ígértem, hogy megyek hozzá.
Sajnos a munka és a pörgés, meg a gyermektelenség eltávolíthatja tőled, de megmaradhat a barátság is, csak ezért keményen kell mindkettőtöknek megdolgozni.
Nekünk sem adták ingyen.
Egy ovis barátnőmtől azért elvárnék némi toleranciát, érdeklődést és megbízhatóságot.
Sajnálom, hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!