Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van még hozzám hasonló kamasz?

Van még hozzám hasonló kamasz?

Figyelt kérdés
Apukám egyben az edzőm is és én nagyon bírom. Ő általa sok embert ismerhettem meg akik a barátaim lett. Apukám a világ legjófejebb apja. Sok kamaszt ismerek aki herótot kap az apjától. Ti hogy vagytok vele?
2011. dec. 23. 10:17
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én anyukámmal többet vagyok és több mindent megbeszélek vele, de apukám is igyekszik sokat foglalkozni velem.
2012. jan. 11. 19:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nem azért nem kedvelem, mert nem akarom. Egyszerűen-szimplán ez olyan, főleg egy lánynak (én az vagyok), mint egy barátnő. Bár lehet, fiúknál is egyfajta haver. A lényeg, hogy vagy összejön a barátság, vagy nem. Mi apámmal túlzottan hasonlítunk a személyiségünkben, ezért nem jövünk ki valami jól, mindketten rettentő makacsok vagyunk. Ráadásul azon nőttem fel, hogy ő igazából nem is akarta, hogy legyek, hát, ez marha jó érzés, ha naponta közlik Veled.
2012. jan. 15. 15:17
 13/19 anonim ***** válasza:
én utálom apámat mert nem foglalkozott/foglalkozik velünk,más gyerekekkel jobban elvan de mindegy is nem panaszkodom.
2012. jan. 15. 15:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy :) Én mindent megadnék egy olyan apáért mint a tied.

De tudod, mielőtt elítélnéd azokat, akik nem szeretik az apjukat, nézz körül! Nem mindenki olyan szerencsés mint te. Engem az apám fizikailag és lelkileg komolyan bántalmazot éveken át, nem kívánom senkinek sem azokt, amiken keresztül mentem miatta. Tehát én érthető indokok miatt nem szeretem az apám.

2012. jan. 15. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ezt nekem irtad? Sajnálom hogy apud ilyen.
2012. jan. 16. 03:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám az edzőm :"D

De aput nagyon szeretem :) és szerintem ez a normális ;D

2012. jan. 16. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:

03.26

A kérdezőnek első sorban :D

Másodsorban meg annak aki olvassa.

Igazából azért írtam, mert kicsit az az érzésem, hogy a kérdező elítéli azokat, akik nem szretik úgy az apjukat, ahogy Ő, és csak próbáltam kicsit rávilágítani a helyzetre, hogy sokszor mivan ennek a hátterében.

2012. jan. 17. 07:03
 18/19 anonim válasza:
utálom az apámat nem az hogy utálom én szeretném de ő nem utálja a családot és elakar költözni persze alkoholista de jozanul nem mer elköltözni mostanában minden nap részeg és mindennap elköltözik anyukám csak azrt van vele már 10 évig hogy mi ne apa nélkül nöjjünk fel. de mivel tudom hogy apám nem szeret folyton lekövérez alig látom. sokáig dolgozik utána vagy piál vagy lefekszik aludni. anyukámhoz mindig jobban kötödtem. hogy szeressem apámat ha tudom hogy ő nem szeret?
2013. márc. 26. 11:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Az ember kamaszkorában általában kijön az apjával. Én is kijöttem vele, sokat sakkoztunk, meg kocogtunk (ja, nem vagyok már mai fiú), de most lesz 14 éve, hogy elhunyt. Ha te is kijössz az apáddal, becsülj meg minden percet amit vele tölthetsz.
2018. júl. 17. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!