Kamasz fiúk, milyen alkoholizálási szokásaitok vannak?
Szomszéd srác 15 évesen egyszer berúgott, detox-ba vitték. Remélem, megjött az esze és soha többet nem tesz ilyet!
Semmit sem csinált, szerencséjére!
Ugye neked nincs alkoholproblémád? Kamaszként Fantát és kakaót kéne inni, nem alkoholt. Hacsak nem vágysz egy jó kis májproblémára.
igaz én lány vagyok és "jókislány"(még sosem voltam berúgva,de azért minden legális hülyeségben benne vagyok,és nem cigizem,drogozom)xdd
csak oszt.társaimról tudok beszélni:
13éves srác :0,5liter házi,majd 2 literboroskóla -kicsit..részeg volt jaa ezt minden második hétvégén lejátsszák
14éves srác:ketten egy haverjával megittak 1 liter pálinkát,1,5liter bort,meg még édes liköröket szintén minden pénteken eljátszák
emellett cigiznek is:/
14L
ezeket honnan tudod?
látod hogy viselkednek részegen?
volt hogy velük tartottam de mivel mint mondtam nem iszok így én kivétel voltam nem is éreztem magam jól://
de egyébként mesélték és onnan tudom:D
előző voltam 14L
Idén nyáron ittam először úgy, hogy nem családi összejövetel stb., és eddig kb. 5 alakalommal ittunk haverokkal, nem rúgtam be, csak kicsit éreztem a hatását, még jobb lett az amúgy is jó hangulat. Szerintem ez belefér, sőt 16 évesen szerintem furcsa hogyha valaki nem iszik egyszer-egyszer. Szerintetek?
16/f
Ez a 1 liter pálesz meg 1.5L bor stb az akkora kamu, hogy csak na. :D Aki az ilyet meg elhisz... Ezt bocs nem tudtam megállni.
Inni: Sört azt mindig (nagyon szeretem), valami rövid italok ( vodka, pálinka, ilyesmik) Bort azt nem igazán szoktam inni de szeretem :)
Az igazán nagy berúgás az most júliusban volt azt hiszem... hát akkor nagyon taccsra vágtam magam. Össze-vissza beszéltem-mentem, hánytam meg ilyen apróságok :) A végén bealudtam.
Igen az az 1 liter pálinka meg stb hatalmas kamu.Ezt mondják,hogy menőnek tűnjenek.
Én 16 éves lány vagyok,általában havonta egyszer szoktunk koktélozni,ha szülinap,szilveszter,koszorúcska,ilyesmi van akkor szoktam töményet inni,tequila,pálinka,stb,de mindig csak picit,soha nem voltam részeg,és nem is szeretnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!