Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, milyen alkoholizá...

Kamasz fiúk, milyen alkoholizálási szokásaitok vannak?

Figyelt kérdés
Miket szoktatok inni, hol, mi volt eddig a legnagyobb berúgásotok, és miket csináltatok részegen? Meséljétek el. Kort is írjatok
2011. dec. 22. 12:43
1 2
 11/19 Gress ***** válasza:
Hehe 1 liter pálinkát ketten:DMúltkor haverjaim 1 literre voltak öten,abból négy hányt.Ebből pedig hárman járni se bírtak,meg elaludtak.Egyikük a kerítésnek dőlve aludt lecsúszott nadrággal :D(vizelni indult)
2011. dec. 22. 23:04
 12/19 A kérdező kommentje:
korotok?
2011. dec. 22. 23:43
 13/19 anonim ***** válasza:

lehet,hogy kamu de túlságosan nem érdekel én is nehezen hittem el de úgy voltam vele hogy hát biztos...:D

a 14L

2011. dec. 23. 14:06
 14/19 Gress ***** válasza:
15-18 vegyesen.
2011. dec. 24. 00:26
 15/19 anonim ***** válasza:

"Igaz lány vagyok, de van 2 fiu ismerősöm aki nem tudom milyen gyakran, de olyan szinten beb*szik, hogy alig tud menni és ez már nagyon cink... 14 évesek."

Ez vagyok én...

az egyikőjük leült és könyörgött, hogy valaki segítsen felállni neki.. meg próbáltak engem is itatgatni

kb fél üveg sörig jutottak...

a másik meg leült és próbált beszélni de nem tudott kicsit cink

2011. dec. 24. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok, gyakran sörözök, és cigizek. Na, mit titkoljam, nem vagyok rá büszke, de szégyennek se nevezném. Akinek meg nem tetszik ugyebár, az tehet egy szivességet. Egyébként nem egyszer fortdult már elő hogy hétvégénként szétcsaptuk magunkat a kocsmában a haverokkal.
2011. dec. 25. 01:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy-egy citromos sör idén nyár óta.

14/f

2011. dec. 25. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Előző vok én csak azt nem értem hogy egy 14-15 éves gyerek berúg a kocsmában aztán hogy megy haza? Hol a francba vannak a szülei? Én nem merném megcsinálni.

14/f

2011. dec. 25. 16:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 26, 18 évesen rúgtam be először és utoljára, mit ne mondjak, nem tetszett. Azóta se voltam részeg. Az olyan 14-16 éves kisfiúkat meg általában ki szoktuk kergetni a haverokkal a kocsmából, mert ahhoz már nem elég nagyok, hogy visszaszóljanak pár idősebb fickónak... Erről ennyit.
2018. júl. 17. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!